Szerdai angyal üzenet Schalgiel angyaltól
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyal üzenet Schalgiel angyaltól

Szerdai angyal üzenet Schalgiel angyaltól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-26

Már izgatottan vártam mikor érkezik el hozzánk Schalgiel, hiszen már igazán aktuálissá vált a jelenléte. És tessék, csak gondolni kellett rá!  


Rendezvénynaptár
Schalgiel angyal jó esetben mindig a téli hónapokban mutatja meg magát, ugyanis ő a havazás, a lavinák és a hó elleni balesetek megelőzéséért felelős angyal. Aki éppen most tölti pihenését a hegyekben - és ez leginkább a síelés szerelmeseinek lehet nagy áldás - biztonságban tudhatja magát, hiszen Schalgiel nem csak vigyáz testi épségére, de nagy örömet és szeretetet is sugároz mindannak, aki éppen átéli a hegycsúcs haván megcsillanó napfény szépségét.

Azoknak sincs semmi oka az elkeseredésre, akik nem síelnek vagy hegy közelében sincsenek, hiszen mindannyiunk számára fontos a biztonságos közlekedés. Az utak tisztasága és csúszás mentessége meghatározó dolog mindennapjaink élete során ebben az időszakban. Törekedjünk az óvatos vezetésre és körültekintően közlekedjünk!Mindebben segít majd nekünk Schalgiel angyal és ha esetleg még mindig nem tettük fel azt a téli gumit az autónkra, akkor ennek késztetését Schalgiel meg fogja súgni nekünk, ha elengedhetetlennek gondolja. Hallgass rá és tedd meg, amit kér, hiszen nem csak a te életed, de más életének a védelme érdekében is fontos felfigyelni erre az alapvető fontosságra!

 
 
Legyen áldott heted és úgy gondolj a hópelyhekre, mintha minden egyes darab egy újabb áldást hozna az életedbe!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x