2018 a Kutya éve! Részletes elemzés mind a 12 jegy szülöttjének...
Címlap / Ezotéria / 2018 a Kutya éve! Részletes elemzés mind a 12 jegy szülöttjének

Sásdi Bernadett

2018 a Kutya éve! Részletes elemzés mind a 12 jegy szülöttjének

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A kínai asztrológia YANG FÖLD KUTYA éve hazánkban február 3-án a késő esti órákban kezdődik, ugyanakkor az energiáját már sokan most is érzékelik, mert ez nem egy éles, hanem fokozatos átmenet, melynek hatására az események új fordulatot vesznek.  

A február 3-i évkezdet a Nap (Solar) helyzete alapján van meghatározva, míg február 16-án a Holdújév (Lunar) kezdődik, innentől veszi kezdetét a kínaiak újévi ünneplése az ún. Tavasz fesztivállal.

Ingyenes kalkulátor 


TIGRIS
Tigris év szülöttje (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)
A 2018-as esztendő segít kapcsolatrendszered tágításában, megadja a lehetőséget, hogy a szürke zónából kilépve a fényre érvényesülni tudj. Minden új hatás az ismeretlenből érkezik, az év során megismert emberek pezsdítő energiákat hoznak. Kirobbantanak a stagnálásból és feltüzelik benned a lelkesedést. Ahogy ők, úgy te is hatással tudsz lenni bárkire, elérheted, hogy kövessenek és támogassanak csoportok, közösségek bármilyen számodra fontos ügyben. Ez akarat éve számodra és környezeted számára is, ezért időnként szembe jöhet olyan nehézség, melytől nem megrettenni, hanem megugrani kell! Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi az utadba álljon!

Tigris hónap szülöttje:
A munka területén pozitív változások várhatóak, ami a csúcsok csúcsát tudja döngetni, ha nem csak a szokásos energiával veted magad bele a feladataidba, hanem a mélyben lévő tartalékokat is mozgósítod. Használd kreativitásod, gyorsaságod és ragadd meg a lehetőségeket. Amennyiben nem vagy elégedett a jelenlegi munkáddal, fogalmazd meg, hogy mi okozza ezt az érzést és milyen változás segítene abban, hogy jobb legyen. Segítsd az Égiekkel azzal, hogy nem bizonytalankodsz, és ők is segíteni fognak láthatatlan eszközrendszerükkel vágyaid valóra váltásában. Ebben az évben várható új állásajánlat, gyarapodó feladatok, siker és elismertség, mindezek mellett pedig felettébb mozgalmas időszak is. Ha jelenleg a keresési fázisban vagy, úgy már február során történhet pozitív fordulat, amit fokozni tudsz, ha nem csak várod a csodát, hanem magad is aktívan hozzájárulsz.

Tigris nap szülöttje:
Szerelem, összetartozás, erotika…igencsak felizzik a levegő párkapcsolat szempontjából. Ha szingli vagy, az év folyamán több jelentkező is lehet, aki felkavarja körülötted az álló vizet. Amennyiben már tartós kapcsolatban élsz, úgy nagyobb kötődést érezhetsz párod felé, fontos lesz, hogy közös biztonságos alapokat építsetek ki, ezért ideális a Kutya éve a házasságkötésre is. Arra légy tudatos, hogy a konfliktusok igen heves érzelmeket tudnak kiváltani és most kevés a fékező energia, ami hűtené a te vagy a társad indulatait, így magatoknak kell önuralmat gyakorolnotok.


NYÚL
Nyúl év szülöttje (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
Sok Nyúl jegy szülöttje érezte felforgatónak a 2017-es évet és ha te is közéjük tartozol, akkor örülni fogsz a Kutya évnek, mert már nem a nehézségek érkeznek, nem a kiszámíthatatlan váratlan események tarkítják hétköznapjaidat. Pont ellenkező fordulatra számíthatsz, mert ami jön, az támogatni akar, lehetőségeket és fejlődést kínál. Szilárd talaj biztosítja fejlődésedet és megvéd a komolyabb bonyodalmaktól. Erőt és kitartást ad, segít, hogy megújulj és főnixmadárként éledj újjá. Friss kapcsolatokat alakíthatsz ki, tágíthatod baráti és üzleti körödet, általuk pedig sikereket tudsz elérni.
 
Nyúl hónap szülöttje:
A Kutya éve a kapcsolatrendszered bővülését hozza, ami a munkádban kedvező változásokat hozhat. A feladataidban végre olyan periódust élsz meg, amikor az ötleteid a tervek szintéről magasabb fokozatra lépve végre meg is tudnak valósulni. Kellő erőt és kitartást fogsz érezni magadban a kivitelezéshez és ha szükséged lesz segítő kézre, jó tanácsra, az mindig kéznél lesz. Nincs az a probléma, melyet ebben az évben ne tudnál kezelni és a legválságosabb helyzeteket is végül pozitív irányba tudod fordítani. Tedd félre nyugodtan az aggodalmad, ne légy szégyellős, fókuszálj a terveidre és haladj az utadon bátran!

Nyúl nap szülöttje:
Tavaly talán nem alakultak túl szerencsésen a személyes kapcsolataid akár külső körülmények, akár a te hozzáállásod miatt, de ezek a problémák eltűnnek és sokkal jobb kilátásaid lesznek ezen a téren. A párkapcsolatodnak is kimondottan kedvez ez az év, ha van, ha nincs. Ha van, úgy idén esélyes a mély elköteleződés, házasság, összeköltözés, míg ha nincs, akkor nagy az esélyed, hogy ebben az évben valaki komoly érdeklődést mutat feléd és szoros kapcsolatot akar kialakítani veled. A szenvedélynek is fűti az év energiája, kihozza belőled és felperzseli vágyaid.

 
SÁRKÁNY
Sárkány év szülöttje (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
A nagy kihívások évébe értél, az életed alapjai készen állnak arra, hogy valami változás történjen. Rejtett vágyak valósulnak meg, a karmikus feladatok teljesednek be. Ez olykor feszültséggel teli rögös út, de nem egyedül járod végig, mert folyamatosan ott lesznek melletted az égi segítők, aki sugallatok, megérzések formájában próbálnak terelgetni a helyes irányba. Az események kívülről hatnak rád, azt tapasztalhatod, hogy a környezted felbolydul, az érzések és indulatok egészen erőteljessé válnak. Törekedj arra, hogy ennek az erőteljes hatásnak ne a konfliktus teremtő képességé érvényesüljön, hanem azok a területek, melyek stagnálnak, holott átalakulásra várnak már jó ideje, fejlődésnek indulhassanak. A személyes kapcsolataid meghatározóak lesznek a Kutya évében, mind pozitív, mind negatív értelemben.
 
Sárkány hónap szülöttje:
A Kutya éve alapos átrendeződést hozhat a munkahelyi, baráti és családi kapcsolataidban. Amelyekben a mélyben feszültség van, amik már elve önmaguktól rogyadoznak, nos, azok nem valószínű, hogy ellen tudnak állni az év erőteljes energiájának, robbanásszerű esemény hozza a felszínre a problémát és akár sodorja el az egészet. Most nem fog működni a szőnyeg alá besöprés, ezért jobb, ha idejekorán megbeszélésre és rendezésre kerülnek a dolgok, így a feszültség nem ellentétben, hanem a közös megreformálásban nyilvánul meg. A munkádban is nagy változások esélyesek, számíthatsz új megbízásra, új munkahelyre, ráadásul olyan szintűre, ami talán köszönőviszonyban sincs korábbi tevékenységeddel. Itt az idő, hogy erőt és energiát tegyél abba, amit elképzeltél magadnak és a felbukkanó akadályokra ne, mint hátráltató, hanem, mint megugorni való eseményre tekints. Gondold át, mit szeretnél idén megvalósítani, de tartsd távol magad a túlzottan idealisztikus dolgoktól, hiszen a földes elemhez sokkal jobban passzolnak a racionális, kézzel fogható tervek. Ha ez megvan, akkor már csak annyi a feladat, hogy tartsd magad az elképzeléseidhez és ne engedd, hogy kényelmesség tegyen keresztbe a megvalósulásnak. A személyes kapcsolataidban a megérzéseid varázslatos segítséget nyújtanak, ha figyelsz rájuk, észre fogod venni, hogy milyen jól támaszkodhatsz rájuk, sokkal inkább, mint bármilyen látható/hallható információra.

Sárkány nap szülöttje:
Turbó fokozatra kapcsol az intuíciód, nem csoda, ha az év folyamán számos sugallat formájában érkeznek hozzád a láthatatlan szféra üzenetei. Bár furcsa lehet, mégsem véletlenül kapod ezt a képességet a Kutya évére. Többek között azért, hogy ezeknek az erőteljesen ható energiáknak középpontjában ne légy elveszve, hanem mindig a helyes megoldásokra találj rá általuk. Az idei év nagy hatással lehet a szerelmi életedre, kihozva belőle a maximális jót és/vagy rosszat is. A gyenge lábakon álló kapcsolatot szétrobbanthatja, illetve hoz bele olyan feszültséget, ami alapjaiban alakítja át a feltételeket. A jól működő kapcsolatba pezsgést és közösen megvalósítandó nagyobb projekteket hoz, úgymint lakásátalakítás, építkezés, költözés (akár más városba, országba), illetve bármilyen olyan materiális dolog, amiért össze kell fogni és együtt kell kivitelezni, legyőzni bármiféle felmerülő akadályt. Szingliként viszont olyan élményben lehet részed, amikor valaki igazán meghatározó, az álló vizet felforgató személy toppan be az életedben és alapjaiban változtatja meg egyrészt a párkapcsolati státuszod, másrészt pedig az egész gondolkodásod a szerelemről és összetartozásról.

 
KÍGYÓ
Kígyó év szülöttje (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
Kedvező szelek fújnak minden Kígyó jegy szülöttjének, függvényében a horoszkópodban lévő többi elemmel, igazán szerencsés évnek nézel elébe. Ha 2017-ben belekezdtél valami újba vagy elkezdtél valamit tervezgetni, de még nem láttál neki a megvalósításnak, úgy idén minden azt szolgálja, hogy ez a dolog végre kiforrjon és elkezdje meghozni a várt eredményeket.
 
Kígyó hónap szülöttje
Szakmai szempontból sokat segít a Kutya éve, minden nehézséget könnyedén le tudsz győzni, még a leglehetetlenebb helyzetből is sikeresen tudsz kijönni. Ha hallgatsz a megérzéseidre, tudni fogod, hogy kivel és miben érdemes együttműködni. Ez fontos, mert lesznek olyan emberek, akik szeretnének majd veled dolgozni, és közülük kell megtalálnod azokat, akik a legtöbbet tudják belőled kihozni. Szakmai elismerés, új munkahely, érdekes és lelkesítő feladatok várhatóak az év során.

Kígyó nap szülöttje
A Kutya év leginkább a szerelmi életedet tudja emelni. Ha párkapcsolatban élsz és vannak problémák, úgy azok teljesen elsimulnak ebben az évben. Ugyanakkor, ha már döcögött a kapcsolat, esélyes, hogy valaki felbukkan, aki kirobbant ebből az állóvízből és új kalandokat hoz az életedbe. Szingliként pedig kifejezetten ideális év jön, mert az egyik legerősebb romantikaképző bolygóállásod lesz, így ha nyitott vagy az ismerkedésre, úgy számíthatsz új kapcsolatokra a Kutya évében.


Ló év szülöttje (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014) 
Jól indul a Kutya éve, számtalan kisebb-nagyobb lehetőséget tartogat számodra. Könnyedén megy az ismerkedés és bárki, aki az utadba sodródik, hoz valamilyen információt, amivel előrébb tudsz egyet lépni. Ráadásul igen mozgalmas évnek nézel elébe, minden hónap, nap hoz valamilyen megújulási alkalmat, amivel jó, ha élsz és nem engeded kicsúszni a kezedből.
 
Ló hónap szülöttje
Mivel szereted, ha zajlik az élet, így igazán örvendetes lesz, hogy ebben az évben számtalan esemény, feladat és kihívás színesíti szakmai életed. Ha az idén szeretnél előrébb lépni a szakmai ranglétrán vagy fejlődni az üzleti életben, használd ki azokat a lehetőségeket, melyek az év folyamán érkeznek. Ezek közül lesz néhány, melyek csak fellángoló lelkesedést váltanak ki, de olyanok is, amelyekben valóban nagy potenciál rejlik. Ezeket megragadva melléd szegődik a szerencse. Bár lehet, némely változás elbizonytalanít, lesznek akadályok, melyek per pillanat túl nagy falatnak tűnnek, ne hagyd, hogy ezek eltérítsenek a szándékaidtól, haladj tovább a kitűzött terveid mentén. A Kutya éve számodra a felemelkedést hozhatja mindenféle szempontból, ehhez a kulcs pedig a te kezedben van, a döntéseidtől és kitartásodtól függ, hogy megtörténik-e vagy sem.

Ló nap szülöttje
Párkapcsolat tekintetében jók a kilátások a Kutya évére, egyedül arra kell figyelned, hogy az erőteljes tüzes energiák előhozhatják belőled a hevesebb vérmérsékletet. Egy-egy vita esetén most nincs ami nyugalomra intene, ezért neked kell önmagad fegyelmezned. Ez főként akkor okoz gondot, ha olyan kapcsolatban élsz, ami már nem igazán zökkenőmentes, ebben az esetben több konfliktus várató az év során. Törekedj arra, hogy érthetően és higgadtan kommunikálj, így sokkal kevesebbszer értenek félre, így könnyebben tudsz kezelni minden vitát. Ha ideális a kapcsolatod, úgy ez még inkább fokozódni fog, az érkező tüzes energia a föld energiájával együtt az összefonódást erősíti, ezért valószínűsíthető esküvő, összeköltözés avagy a kapcsolat szorosabbra fűzése. Abban az esetben, ha még nincs társad, úgy a Kutya év az utadba terelhet valakit, aki szenvedélyes lesz és erős érzelmeket vált ki belőled.

 
KECSKE
Kecske év szülöttje (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)
A Kecske és Kutya találkozása nem mindig a legharmonikusabb, sokszor okoz feszültséget a materiális életben, olyat, ami először nehéznek tűnik, de ahogy haladsz az időben, rá fogsz jönni, hogy szükséges, sőt a továbbiakban jót tesz. Minden, ami ellentétet és viszályt eredményez, az az életed olyan területe lesz, ami megújulásra, tisztulásra vágyik. Azok az emberek, akik az év folyamán hatással lesznek rád, ők lesznek a nagymestereid, mert vagy szép szóval, vagy ostorcsapással, de mindenképp átterelnek azon a folyamaton, amire elemi szükséged van a fejlődésed szempontjából. Lehet, úgy érzed néha, hogy az ág is téged húz, de ez csak akkor alakulhat így, ha ellenállsz a változásnak ahelyett, hogy felismernéd a probléma okát és cselekednél.
 
Kecske hónap szülöttje
A munkába és személyes kapcsolataidban nagy átalakulások esélyesek. Ha azt tapasztalod, hogy a körülmények egyre rosszabbak és rosszabbak, akkor nincs mese, eljött az idő, hogy tegyél a helyzet javításáért. Ne hagyd, hogy elnyomjanak vagy semmibe vegyenek. Ne félj! Ha egyedül maradsz sem kell kétségbe esni, mert semmi olyat nem jön, amire nem lennél már kész. Bízz magadban és bízz abban, hogy a változások a te érdekeidet szolgálják. Minden, amivel hozzájárulsz a változáshoz azt segíti, hogy ez a folyamat zökkenőmentes és önbizalom erősítő legyen. Mire számíthatsz az év folyamán? Munkában változások a feladataidban, pozícióban, akár lehet állásváltás is. Megszabadulhatsz a “nemszeretem” dolgoktól, kollégáktól. Konfliktusok, feszültségek a közvetlen környezetedben – ez lehetnek a családtagjaid és/vagy barátaid is -, olyan helyzetek, amikor ki kell állnod magadért és képviselned kell érdekeidet.
 
Kecske nap szülöttje
Párkapcsolat szempontjából nem éppen a legjobb évnek nézel elébe, ezért jó, ha minél tudatosabban indulsz neki. Lehetnek feszültségek, melyek mögött olyan hozzáállási, viselkedési problémák, mélyben megbúvó elégedetlenkedések vannak, melyeket időszerű a felszínre hozni, megbeszélni és változtatni rajtuk. Ezért semmiképp nem megoldás a másik hibáztatása, az egyetlen járható út, ha magadba nézel, ráébredsz mi az amiben neked kell változtatnod és mi az, amiben a partnerednek, ahhoz, hogy a továbbiakban egy megtisztult és sokkal jobban működő kapcsolatban élhessetek. Ugyanakkor a jól működő párkapcsolatnál nem várható komoly probléma, a feladat inkább az együttes problémamegoldás és fejlődés. Esélyes ebben az évben költözés, felújítás, mindenféle nagyobb változás az otthont illetően, vagy az anyagi világban való gyarapodás.

 
MAJOM
Majom év szülöttje (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)
Ahogy a tavalyi év, úgy az idei Kutya éve is tartogat fejlődési lehetőségeket. Sőt jobbakat is, mint korábban, mert ezek főként biztos alapokat képzők lesznek. Mozgalmas időszak vár rád és minél aktívabb leszel, annál szélesebb palettán állnak rendelkezésedre az információk, amelyek segítenek az előrehaladásodban. A környezeted is felbolydul, azt tapasztalhatod, hogy minden és mindenki terveket sző és megvalósít, az egész világ felpezsdül körülötted.

Majom hónap szülöttje
Ha 2017-ben nem jöttek össze munkával kapcsolatos elképzeléseid, akkor jó hír, hogy az idén sokkal több esély mutatkozik a megvalósulásra. Szakmai előrelépés, új feladatok esélyesek, eljött az idő, hogy bizonyítsd hozzáértésed és ennek révén sikereket és elismerést élj meg. Persze ez nem jelenti azt, hogy az év folyamán ne adódnának kisebb-nagyobb zökkenők, de a benned lévő yang fém minőség, ami a küzdő harcost jelképezi, felvértez bármiféle akadály ellen. A dolgod csupán annyi, hogy kitartóan haladj az utadon, ne veszítsd szem elől céljaid. Hatékonyságodat mind üzleti, mind anyagi értelemben jelentősen növelheted, ha kimozdulsz a komfortzónádból, vállalod a rögösebb utat is, illetve utazások és új kapcsolatok révén is.
 
Majom nap szülöttje
Az idei év – ahogy egyébként a tavalyi is – a párkapcsolatban meghozott felelősségteljes döntésekről szól. Kutya energiája abban segít, hogy ismét tisztán és józan fejjel láss rá szerelmi életedre. Most is racionális éned fog dominálni és a cél érdekében képes leszel keményebb döntéseket is hozni, olyanokat, ami akár neked is fájdalmas, de mégis szükséges. Jól működő kapcsolat esetén ezek azon elhatározások lesznek, amelyek a közös jövőt tovább erősítik vagy új alapot képeznek. Ha nincs kapcsolatod, akkor nagy esélyed van rá, hogy komoly jelentkezők jelenjenek meg. Mivel idén hűvösebb energia jár át, az érzelmek kevésbé tudnak megérinteni és hajlamos lehetsz túlzottan kimért és tárgyilagos lenni, amivel megbánthatod szeretteidet.

 
KAKAS
Kakas év szülöttje (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)
A Kutya évében fordulatos eseményekre számíthatsz, lesznek időszakok, amikor úgy érzed, semmi nem úgy sül el, ahogy tervezted, lassan haladnak a dolgok, máskor pedig minden felpezsdül és végre felfigyelnek rád az emberek. A kellemetlen események a Kutya évében szoros kapcsolatban állnak a diszkrécióval. Azaz, ha te kibeszéltél másokat – negatív értelemben – biztos lehetsz benne, hogy hasonló helyzetbe fogsz kerülni és ez igencsak rosszul fog esni érzékeny büszkeségednek. Pozitív értelemben viszont sokan fordulnak hozzád bizalommal és osztják meg veled legmélyebb titkaikat is. Ezt is értékelni kell, meg azt is, amikor nyugalom vesz körbe és látszólag épp senki nem kíváncsi rád. Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok rossz irányba vigyenek, foglald el magad olyan tevékenységgel, amely feltölt és elégedettséget okoz.
 
Kakas hónap szülöttje
A Kutya évében visszaköszönhetnek olyan emberek, események, melyekkel már volt dolgod korábban, de most ismét aktuálissá válnak. Szakmailag úgy válhatsz sikeressé, ha az előző Kakas év lehetőségeit jól használtad ki, kellő energiát tettél a fejlődésedbe. 2018-ban a korábbi erőfeszítések, a kitartás és a lehetőségekkel való jó gazdálkodás hozza meg az eredményeket, mely lehet szakmai siker, előrelépési lehetőség. Többször előfordulhat, hogy valaki, akár olyan is, akiről soha nem gondoltad volna, hozzád fordul tanácsért vagy csak arra kér legyél figyelmes hallgatósága. A munkában és személyes kapcsolataidban az esetleges konfliktusok igen látványosak lehetnek, ezért nagyon nem mindegy, hogy kivel hogyan beszélsz vitás helyzetekben.
 
Kakas nap szülöttje
A szerelmi életed alaposan fel tudja forgatni a Kutya éve. Ha párkapcsolatban élsz és jól megvagy a pároddal, úgy nem kell nagyobb zökkenőkre számítanod, inkább az otthonotokkal kapcsolatosan lesznek látványosabb események. Ellenben a rosszul működő kapcsolatot a Kutya éve nem kíméli. Lehetnek lármás veszekedések, ezeréves problémák egymás fejéhez vágása. Az egyetlen, ami ezen tud segíteni, ha őszintén megbeszélitek egymással, kinek, mi a problémája, hiszen ezek lehetnek olyanok, amelyek, már régóta feszültséget okoznak egyik félnek. Amennyiben nincs társad, úgy felbukkanhat olyan személy, akivel ebben az életedben, de akár korábbi inkarnációid során meghatározó eseményeket életél meg. Ő lehet a nagy Ő is, de akár karmikus feladataidban segítő lelki társ.


KUTYA
Kutya év szülöttje (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)
A te éved jön, az égiek rád fókuszálnak és az év folyamán a fejlődésed érdekében nagy energiákat mozdítanak meg. Meghatározó események történhetnek veled, melyek, ha elsőre nem is tűnnek lelkesítőnek, sőt, komoly megpróbáltatásokat hoznak, a hosszú távú cél mindenképpen a siker és a boldogság. Itt az idő, hogy megmutasd, mire vagy képes, előállj azzal, ami te vagy, ami érdekel és amivel foglalkozol. Ha szeretnéd, hogy felfigyeljenek rád, tegyél is érte, ragadd meg az alkalmakat, melyek segítenek érdeklődést kelteni feléd, a Kutya évben sokkal több lehetőséged lesz erre és jóval kevesebb energiabefektetés, mint bármikor máskor. Lehet, a nagy figyelem olykor megvisel érzelmileg, pláne, ha nem vagy szokva hozzá, de gondolj arra, hogy ez valami nagyobb érdekében történik.
 
Kutya hónap szülöttje
Az idei évben a fontos események többségében a munkával és közeli kapcsolataidban történnek. Esélyes, hogy a munkában nagy leterhelésnek leszel kitéve, pláne úgy, hogy jobban szem előtt is leszel. Ha most jól teljesítesz, könnyebb lesz fejlődnöd, nem kell küszködnöd, hogy a feletteseid végre észrevegyék, hogy milyen tehetség rejtőzik benned. Az előrehaladás most nem izzadtságszagú, hanem könnyed lehet, főként, ha együtt haladsz az energiákkal. Fogalmazd meg, mire vágysz, mi segítene neked és meglátod, az Égiek beállnak mögéd és segítenek céljaid elérésében. Ez egy kicsit a bónusz éved is, mert minden azért történik, hogy jó legyen neked, még a rossz is. Tudom, ez kicsit hihetetlen, de ha negatív élményeid lesznek, az csak azért van, mert abban a helyzetben az visz előre. Ha nincs munkád, vagy nem vagy elégedett a jelenlegivel, most sokkal könnyebben találsz megfelelőt. A munkahelyi konfliktusok elsimulnak idén, több időt és energiát tudsz feladataidra fordítani, esélyes, hogy szívesen leszel egyedül és hatékonyabb is leszel az önálló feladatmegoldások terén. Amennyiben bármilyen művészeti területen tevékenykedsz, kimondottan pozitív energiák segítenek a Kutya évében.

Kutya nap szülöttje
Fókuszba kerül a párkapcsolat, a társad, az otthonod. A párod kezes báránnyá változik és mindent a te kedvedre tesz az év folyamán…vagy elsárkányosodik és borul minden. Igen, ilyen végletes események is esélyesek a Kutya évében, mert ha minden szép és jó köztetek, akkor ez a tendencia folytatódni fog és az egyik legharmonikusabb időszak lesz az életedben. Ellenben, ha vannak konfliktusok közöttetek, akkor azok ezerrel törnek a felszínre és követelik a megoldást, a problémák többé nem lesznek szőnyeg alá söpörhetők. Ezek a történések elég negatív közérzetet okozhatnak, jó, ha nem zárkózol magadba, hanem sokat sportolsz, társaságba jársz és mindent megteszel azért, hogy lelki egyensúlyodat megőrizd. Ha régóta egyedül vagy, akkor pláne javasolt, hogy nyiss a világra, mert az idén megduplázódik az esélye, hogy rád találjon a szerelem!

 
DISZNÓ
Disznó év szülöttje (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007) 
A Kutya éve a kapcsolatrendszered tudja bővíteni, számtalan új barátságot, üzlettársat prezentál. Könnyen megy az ismerkedés, és sok ember keresi a társaságod, mert nálad van az a jótanács, amire éppen szükségük van. Olykor talán megterhelő lesz, hogy mindig te adj, de ez egy ilyen év. Ez a befektetett energia 2019-ben duplán megtérülhet. A tudásod és tevékenységed okán többen felfigyelnek rád, anélkül, hogy különösebben megdolgoznál érte, ezért, ha olyan dologgal foglalkozol, ami igényli a “közönséget”, úgy ez egy ideális év lesz számodra.
 
Disznó hónap szülöttje
Eseménydús hónapoknak nézel elébe, kicsi az esély, hogy unalom vagy stagnálás okozna feszültséget benned, sokkal inkább az, hogy számtalan ember vár tőled segítséget, információt. A konfliktusok oka az lehet, hogy szétaprózod magad és a sok-sok terved sorra bukik el. Ezt úgy előzheted meg, ha ütemezed, hogy mikor mit fogsz csinálni, kihagyva belőle a felesleges köröket és makacsul tartod magad hozzá. Számtalan üzleti lehetőség ajánlkozhat az év folyamán, de ne menj bele mindegyikbe ész nélkül, legyen az bármily csábító is elsőre. Sokszor igaz a mondás, hogy a “részletekben rejtőzik az ördög”, és te is akkor szembesülhetsz anyagi és szakmai veszteségekkel, ha nem jól válogatod meg üzleti és szakmai partnereidet.
 
Disznó nap szülöttje
Tökéletes év jön párkapcsolat szempontjából. Ha van és jól működik, úgy számos örömteli pillanat részesei lesztek, de még a feszültségekkel teli kapcsolatot is feldobja az év pozitív energiája. Segít abban, hogy megszilárduljon, erősödjön és kiteljesedjen a kapcsolat. Szingliként pedig kiélvezheted a számtalan flörtöt és romantikus eseményt, melyet a Kutya év tartogat a számodra.

 
PATKÁNY
Patkány év szülöttje (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)
A Kutya éve tökéletes arra, hogy a sok kavargó ötlet és elképzelés végre szilárd talajt fogjon és a megvalósulás irányába fejlődjön. A következő hónapok során sokkal koncentráltabb tudsz lenni, jobban fogod látni, hogy merre szeretnél haladni és mi kellene hozzá, hogy sikert érj el. Mondhatni, a megszilárdulás és fixálódás éve lesz számodra 2018. Bár az impulzivitás nem áll messze tőled, most sokkal kevésbé kívánod majd a hirtelen változó körülményeket, mert az energiák arra ösztönöznek, hogy kézzel fogható dolgokat teremts. Ezért minden bizonytalan helyzet nyugtalanná tud tenni, de okod nincs aggódni, mert minden problémát könnyen tudsz majd kezelni, megtalálod a jó megoldásokat.
 
Patkány hónap szülöttje
A 2017-es évhez képes lényegesen nyugodtabb időszak vár rád, a munkád és a környzeted is sokkal kiszámíthatóbb lesz. Mégis, ami ismeretlen vagy hirtelen jön, az képes lesz megingatni magabiztosságod. Erre semmi okod, mert jó energiákkal leszel körbevéve, segítséget kapsz, hogy szakmailag és emberileg is sikereket élj meg. Sőt, ha a munkád olyan, amihez szükség van némi reflektorfényre, úgy ebben sem lesz hiány.

Patkány nap szülöttje
Szinte minden szilárdnak mutatkozik körülötted, ugyanez elmondható a párkapcsolatra is. A korábbi nézeteltérések elsimulnak, a cél most a stabilitás együttes megteremtése. Talán egyedül az egészségedre kell jobban odafigyelned, hiszen a korábbi időszak alaposan igénybe vehetett, ezért érdemes lesz több figyelmet fordítani az immunrendszered megerősítésére.


 
BIVALY
Bivaly év szülöttje (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)
A Kutya év hoz mindenféle eseményt, így sok minden lehetséges, de az unalom biztos nem. A Bivaly évében születve főként azt fogod érezni, hogy a feszítő energia a külvilágodból érkezik és a világ eseményei erőteljesen hatnak rád. Érezhetsz általuk nyugtalanságot, gondolhatod, hogy minden összefogott ellened, de ez nem így van, csak az elemek mozgolódnak, hogy a stagnáló pozícióból kimozdítsanak. A földre inkább az jellemző, hogy lassan indul meg, de megteszi, akkor azt teljes erővel. Nálad is ilyesmi várható, ezért a történések, az emberek, akik hatással lesznek rád az idén, olyan helyzetbe hoznak, hogy már ne legyen más választásod, minthogy cselekedj. Ugyanakkor, ha ez megtörténik, akkor igazán büszke leszel majd magadra, hiszen látni fogod, hogy mi mindenre vagy képes.
 
Bivaly hónap szülöttje
Kreatív időszak jön, számtalan új ötlet és elképzelés formálódik benned és ezek – hidd el – tényleg nagyon sikeresek lehetnek, csak talán az önbizalomhiány, a kétkedés, olykor pedig a kényelmesség szabotálja a megvalósulást. Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég az adott projekthez, kérj nyugodtan segítséget vagy képezd magad, mert a környezetedben lesznek olyanok, akik örömmel támogatnak, csak szólni kell nekik. Lehetnek problémák, senki nem garantálja, hogy minden egyes napod könnyű lesz, de ez ne szegje kedved, tarts ki és csináld, amit elterveztél, mert a befektetett energia mind szakmailag, mind anyagilag megtérül. A női energiák ebben az évben különösen sokat tudnak segíteni, mentoraid, tanácsadóid és barátaid szavai kincset érnek.
 
Bivaly nap szülöttje
A szerelem kényes téma ebben az évben, kezeld egy kicsit hímes tojásként. Fontos, hogy úgy kommunikálj, amit te is szívesen fogadnál. Tartsd távol magad az erőteljes megnyilvánulásoktól és azt se engedd, hogy a társad ilyen módon beszéljen veled, mert ez komoly nézeteltérések forrásai lehetnek. Használd az intuitív képességeidet egy-egy nehezebb időszakban, mert azok meg fogják súgni, hogy mi az amiben engedned kell és miben kell a saját érdekeidet képviselned. Nincs esélyed kibújni a felelősség alól, ha olyat tettél, ami árt a kapcsolatnak, de téged sem tudnak elnyomni, ha nálad az igazság.


Segítségerde lehet még az elkövetkezendő időszak megismerésében az angyalkártya csomag is, amit még most is megrendelhetsz tőlünk. Ugyan a hivatalos rendelést már lezártuk, most még utoljára mégis van lehetőséged rá, hogy a te birtokodban is legyenek ilyen segtőkész angyalkák, akik megsúgják a választ aktuális helyzetedben. Kattints ide és legyen tied a csomag most!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 59908 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x