Magyarországnak jósoltunk a 2018-as választásokra - ki nyer...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Magyarországnak jósoltunk a 2018-as választásokra - ki nyer a cigánykártya szerint?

Magyarországnak jósoltunk a 2018-as választásokra - ki nyer a cigánykártya szerint?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Nem könnyű helyzet egy újságban kiállni és a választásokról írni, de eddig a korábbi években minden alkalommal bejött amiket írtam, így már többen, akik erre emlékeznek, követelik, hogy újra nézzük meg előre, mik lesznek az eredmények. Hogyan kérdeztem?  


Rendezvénynaptár
Nem sokan tudják, hogyan is érdemes kérdezni egy efféle közéleti témában? Hiszen itt nem személyekről, hanem analógiákról, csoport-esélyekről van szó. Ezért én sem személyekre, hanem inkább az események irányára, a játékosokra általában kérdeztem rá. Három lapot húztam. 
 
Az elsőt az éppen aktuális kormánypártra: Özvegyember 
 
A másodikat az éppen aktuális ellenzéki pártokra általában (név preferencia nélkül): Betegség 
 
A harmadikat pedig az egész kimenetelére, arra, hogy mihez vezet ez: Szerelem 
 
Azok a kártyajósok, akik csak értelem nélkül összeolvassák a feliratokat a lap alján ebből nem sokra mennének – de nézzük, mire utal a kártyák mélyebb jelentése ebben az esetben. 

 

KORMÁNYPÁRTI ESÉLYEK - Özvegyember 

A kártyalapról sokaknak a gyász jut eszébe – tévesen! A képen álló férfi a lezárt életciklust ciklust jelzi. (Akárcsak az özvegyasszony, ennek a lapnak a párja, ám míg a női lap mindig az érzelmi lezárást, ez pedig a  fizikai lezárást, egy korszak végét) Egy életszakaszt lezár, és egy másikat újra kezd. A tapasztalatai alapján lép tovább. 
 
Megfelelő együttállás esetén ez a kártyalap a támogatókat, protektorokat, mecénást, pártfogót is jelzi – azt is mutathatja, hogy nagy befolyása révén bele tud szólni a folyamatokba. Ez bizonnyal igaz is rá. (Negatív olvasatban protekcionizmust is jelölhet) 
 
A kormánypártnak ez a lap nem jelent jót – mindenképp kisebb erővel tudja majd folytatni, az a „fele” amelyben még érzések, lelkesedés, szeretet voltak, odavan, meghalt. Már csak a józan ráció és a befolyásgyakorlás maradt a számára – ezekkel az eszközökkel él is. Ezért valószínűleg ő fog kormányozni – szív nélkül …. 
hacsak ….

 

AZ ELLENZÉKI OLDAL: Betegség 

Ebben az olvasatban az erő hiánya. Szétforgácsolt, erőtlen, punnyadt, valódi új erő nélküli ellenzéki oldal, amelynek kevés az esélye arra, hogy nyereséggel zárjon – az özvegyember ereje elnyomja. 
 
A két lap olvasatában a kormánypárt – a jelenleginél kisebb mérvű, de egyértelmű – nyeresége várható. 
 

Hová vezet ez? Jó vége lesz ennek? – Szerelem! 

 
Ez a lap talán csalókább, mint az özvegyember. Ugyanis ez a lángolást, a forradalmi tüzet, a feltámadó érzéseket jelöli – és a kormánypártot jelző kártyában éppen ez az a dolog ami teljesen hiányzik! 

 
 
Ma a kormánypárt ellen egyetlen dolog vezethet csak: A szív ereje. Mert az a kormányzó erőben meghalt. Az ellenzék pedig gyenge. 
 
Azok, akik valódi változást akarnak, egyedül a szív erejével tudnak beavatkozni, és az nem racionális, demokratikus, és józan választásokon, hanem forradalmi módon tud csak megtörténni. Hacsak a kormányzás be nem látja, hogy szív nélkül nem megy, ha most nyernek, akkor erővel lehet őket megdönteni – ami igazából egy túlhevült, erőteljes megoldás lenne. Vérbe fojthatja a diktatúra, vagy sikerrel járhat és új szeleket hozhat – mindkettőre van itt esély. 
 
Menjetek el szavazni, akármelyik oldalra is húztok  - mert minden apró szavazat döntő lehet. 
  
 
[ 15052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x