Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Ikrek jegyében áll!

Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Ikrek jegyében áll!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

Ma a Nap jegyet váltott és átlépett az Ikrek havába. Hogy milyen jót tartogat ez az égi esemény az Ikrek és a Nyilas jegy szülötteinek? 2018. novemberében a tranzit Jupiter végre hazatér, azaz belép a Nyilas jegyébe és csodában részesíti majd egy évig saját gyermekeit, azaz a Nyilasokat és a vele szemben levő Ikreket is. Egy kis ízelítő a csodákból!  


Rendezvénynaptár
Május 30-án a Merkúr is jegyet vált és az Ikrek havába lép, ezzel a levegős és a tüzes Napjegyekkel rendelkezők kreativitására lesz pozitív hatással.


Egy kiváló alkalom is közeledik az Ikrek havában: május 29-én lesz az idei év második tízmilliószoros napja és Nyilas telihold is! Hogy miért fontos ez a nap, mire érdemes odafigyelni?

Tízmilliószoros napon, ami egy évben összesen 4 alkalommal van, könnyebben tudsz gondolkodásodon változtatni! Fontos, hogy ilyenkor tudatosabb legyél, mint máskor, ugyanis a tízmilliószoros napon a pozitív megerősítések tízmilliószorosan hatnak. Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Te tervezed meg a Jövődet és egyben Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, anyagi helyzetedet, egészségügyi állapotodat. A csillagok jelzik a kereteket, erősségeket, fejlődési lehetőségeket, de nagyon sok minden múlik Rajtad is!

Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor a május 29-i nap kiváló alkalom lesz arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el! Kezdj hozzá hátralevő életed tervezéséhez akár ma is, de május 29-én mindenképp hangolódj rá az új tervedre, életedre, álmaidra, mert a tízmilliószoros nap energiája most sokszorosan a segítségedre lesz.

Szóljon majd ez a nap a realitás helyett az idealizálásról, valamint az optimizmusról, a kiáradásról és a kíváncsiságról. Ha pedig Ikrek és a kíváncsiság, akkor álljon végezetül egy ide illő idézet:

„Mindig egy másik ember szemébe nézz, ha önmagadra vagy kíváncsi.”
Jókai Anna


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3392 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x