A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül...
Címlap / Ezotéria / A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül 4

A racionális horoszkóp - a csillagjegyekről szépítés nélkül 4

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-17

Ezek a csillagjegyek akikben nehéz bízni: IKREK - MÉRLEG - VÍZÖNTŐ. Őszinte tényhoroszkóp a levegő jegyekről, akik a függetlenség, az átváltozás mesterei és akiknek az alkalmazkodó készség és rugalmasság az igazi, valódi különleges képességük. Pont emiatt azonban nagyon nehezen kötődnek, labilisak, sokszor eléggé megbízhatatlanok. Alapvetően szellemi érdeklődésűek, kíváncsiak és tele vannak ötletekkel. Ha úgy érzed, képtelen vagy figyelmedet egy irányba koncentrálni, állandóan "szalad az agyad" viszont semmi sem veheti el a jókedved, akkor sok benned a levegő elem.  


Rendezvénynaptár
SZELLEMI ÉRDEKLŐDÉSŰ – KIVÁNCSI - KREATÍV


IKREK
: A levegő díszes mintapéldányai az Ikrek jelűek. A skizoid jelleget és a szétszórtságot egészen biztos, hogy róluk mintázták. De pontosan ez a kettősség kell ahhoz, hogy figyelmével egyszerre több projektben is jelen tudjon leni és így átütő eredményeket érjen el. "Ezt a témát elengedte,", mondja és a 4 gyermeke amint a tarkóján csüng már nem is zavarja. Az intellektuális tevékenységekben, sportban, jógában és a nyelvekben is kimagasló. Azt érzed, hogy két arca van? Pontosan, és a félelmetes, hogy ennek nem mindig van tudatában.


MÉRLEG: A Mérleg a függetlenség terén kilóg a levegő jelek sorából, mert ő bizony a párkapcsolati függőség megtestesítője. Amikor nem a kapcsolat a számára a fontos, akkor a szép megjelenés, a design, a harmónia, a külcsín, vagy éppen mások külső megerősítése és lenyűgözése. Egy kirakati próbababának is biztosan mérleg személyisége van. Szinte bizarrnak találhatjuk, hogy valaki ennyire a külvilágtól függ, de ez a ráhangolódás kell ahhoz is, hogy jó szónok, politikus vagy társadalmi problémákra fogékony környezetvédelmi zseni legyen. Mert végre egy ember, aki nem csak a saját egoja körül forog.

VÍZÖNTŐ: A Mérleggel ellentétben a Vízöntő az a kapcsolódásra kevéssé, felelősségvállalásra pedig alig képes, eredetileg szaturnuszi jegy, aki jó ízű humorával egészen szerethetőnek adja el ezt a 70 évesen is örök ifjú karaktert. A férfiak nem ritkán idős korban is megnősülnek, akkor gyakran sok évtizeddel fiatalabb társat választanak. Nem sok szabad elektronpályájuk van egyébként, nem lesznek állandó függésben, és pontosan ez a lazaság és kötetlenség kell ahhoz, mellé szilárd elvekkel, hogy túllépve az élet hétköznapi dolgain művészekké, aktivistákká vagy Nobel díjas hírességekké váljanak. Ez pedig egy nagyon magányos út.


Tetszett ez a szokványosnál sokkal őszintébb hangvételű horoszkóp?

Szívesen megismernéd az asztrológia, a 7. szabad művészet hétköznapi tudáskincsét?

Gyere velünk Bracra, Horvátországba június 16-án a MoonSpirit Ájurvéda & Asztrológia táborba!

Napfény, tenger, a TÁBORBAN isteni, tiszta vegetáriánus ételek, pihenés, kirándulás, érdekes előadások, ájurvédikus konyha és főzés, személyes elemzések.

Kukkants bele MOST ITT a táborvezető oldalába, az Égbolt Caféba!

Az első, második és harmadik részt itt tudod elolvasni!

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2042 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x