HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-12
Címlap / Ezotéria / Látványos égi jelenség július 27-én!

Látványos égi jelenség július 27-én!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-12

Hamarosan jön a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozása. Ki ne hagyd, mert legközelebb csak 2020 után lesz hasonló jelenség látható. Hogyan készülj rá? Mit tegyél? Mit ne tegyél? Cikkünkből megtudhatod.  

 

Különleges csillagászati jelenségnek lehetünk majd szemtanúi magyar idő szerint július 27-én pénteken kora estétől, amikor is teljes holdfogyatkozás lesz, ami majd több, mint 100 percig lesz látható.


Egy kis elméleti háttér:

A holdfogyatkozás tulajdonképpen egy olyan csillagászati jelenség, amelynek során a Hold részben, vagy teljesen a Föld árnyékába kerül. Ennek függvényében megkülönböztetjük a teljes és a részleges holdfogyatkozást:

• Részleges holdfogyatkozás során a Hold részben belép a Föld árnyékának belső részébe.

• Teljes holdfogyatkozás során a Hold egészen a Föld árnyékába kerül, de mégsem lesz korom sötét, hanem a korong fénye vöröses színben pompázik majd, amit ha az időjárás is enged majd, jól láthatunk szabad szemmel.

Sokan, főleg a babonások a különleges csillagászati jelenségek előtt világvégét kiáltanak, és ez bizony most sincsen másképp, mert a nemzetközi Mirror portál szerint a július 27-én beköszöntő, vérhold-fogyatkozástól is már várják az apokalipszist.

Mi nem ezt várjuk, hanem valami teljesen mást. Abban mi is hiszünk, hogy a Holdnak nagy hatása van az emberi viselkedésre, erről számtalan kutatás és írás is született már.
A mostani holdfogyatkozásnak van természetesen spirituális jelentősége, mivel a Hold által kibocsájtott frekvenciák hatással vannak az elménkre, ami a tudatos és a tudatalatti elméből tevődik össze. Alapvetően azok a gondolataink határozzák meg valóságunkat, amelyeket nap, mint nap elgondolunk. Ha szeretnénk elengedni életünkből személyeket vagy bármilyen rossz szokásunktól megválnánk, akkor a július 27-i telihold kiváló alkalom lesz erre.
Hangolódjunk rá az új terveinkre, álmainkra, mert a teljes holdfogyatkozás energiája sokszorosan a segítségünkre lesz. Rossz, negatív, ártó gondolatokat, dolgokat, személyeket, ha lehet, kerüljük el, minden nap, de 27-én különösen.
Mi ebben hiszünk, és ezt várjuk a világvége helyett.

foto: ATV/Telegraph
 
Szóljon sokunknak majd ez a nap a realitás helyett az álmainkról. Ehhez egy meditációval egybekötött illatélmény programot ajánlunk, melynek központjában a harmónia, a belső egyensúly megteremése lesz az esszenciális olajok segítségével és melyre jelentkezni itt lehet:

Véssük be a naptárunkba, hogy július 27-én este nézzünk fel az égre, látványos jelenség lesz az biztos és ez nemcsak hazánkban fog látszódni, hanem szerte a világban: Ausztráliában, Ázsiában, Afrikában, Dél-Amerikában és Európa többi országában is.

Kívánjunk jót közben magunknak, szeretteinknek és Földünk valamennyi lakójának is!


 
 
[ 1606 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x