HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-19
Címlap / Ezotéria / 2019 A LEHETŐSÉGEK ÉVE

2019 A LEHETŐSÉGEK ÉVE

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-06-19

Egy adott év vizsgálata során több asztrológiai szempontot veszünk figyelembe. Ezek közé tartoznak a hosszabb ideig fennálló fényszögek, a retrográd mozgások, a planéták jegyváltásai és az adott év ún. asztrológiai ura, melyet meghatározott technika segítségével számol ki az asztrológia. Ennek eredménye azt is megmutatja, hogy mely planéta, s annak mely analógiái lesznek hangsúlyosak abban az évben.  

 
A 2019-es év esetében az év uralkodó bolygója a Merkúr, illetve alternatív megközelítésben lehet vizsgálni annak magasabb minőségét, az Uránuszt is. Ezt a két planétát egyaránt vizsgálhatjuk világesemények és egyéni képlet szintjén. Előbbi esetében mundán értelmezést veszünk alapul, tehát hangsúlyos szerepet kapnak a szerződések, sajtó, hírszolgálat, kereskedelem, gyermekek, illetve szellemi, technikai fejlődések, fejlesztések, (Merkúrral az elektronikus sajtó), forradalmak, váratlan események. Egyéni képlet vizsgálata során a Merkúr és az Uránusz helyzetét kell megfigyelni (jegy, ház és fényszögek) különösen akkor, ha a képletben kiemelt szereppel bír (pl. születési uralkodó). Ez az ún. „élettéma” kiemelt fontosságú lesz abban az évben az egyén számára.

 
 

Abból a tekintetből szerencsésebb évnek nézünk elébe, hogy sem a Vénusz, sem pedig a Mars nem lesz retrográd idén. Tavaly a Vénusz két alkalommal is hátráló mozgásba váltott (tavasszal és ősszel), a kapcsolatainkban, pénzügyeinkben hátráltatást érezhettünk, s a Mars, mint a cselekvés planétája pedig közel fél évig lelassított bennünket, ami miatt türelmetlenséget is megélhettünk, illetve hozhattunk meggondolatlan döntéseket is. Ez a két bolygó tehát idén „megússza” a hátráló mozgást, így ezen a téren nem vagy kevésbé ütközhetünk nehézségekbe.

A tizenkét jegyre vonatkozó további előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap januári számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!Rendezvénynaptár 
 
[ 1389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x