Heti tarot: nézeteink, hitrendszereink változása
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: nézeteink, hitrendszereink változása

Heti tarot: nézeteink, hitrendszereink változása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-14

Az előttünk álló hétre - meglepő módon - ugyanazt a kártyát húztam, mint az előző héten. Ez pedig nem más, mint a Torony.  


Rendezvénynaptár

Ezek szerint a változás még tartani fog. Minden bizonnyal nagy jelentőségű, ezért húztam még egy lapot, ekkor a Főpapnőt kaptam.

A változás a tudásunkkal, hitrendszereinkkel kapcsolatos. Ezoterikus közegben gyakori, hogy valaki úgy gondolja, már mindent tud. Később rádöbben, hogy nem egészen így van, ezt pedig általában veszteségként éli meg. (Ezt jelezheti a Torony.)

A Főpapnő tanulást, belső fejlődést, ezoterikus képességeink kiaknázását, vallási élményt jelez. Gondolkozz el azon, melyik az a terület, ahol még érdemes tanulnod? Mely ezoterikus(nak) mondott nézetek azok, melyek nem visznek előre. Nagyon sok szépen csengő közhely van, ami még senkinek nem tette jobbá az életét. Tanulni mindig lehet. A valódi tudást keresd, ne az elcsépelt idézeteket!

A Főpapnő jelezheti azt is, hogy női szellemi vezetőt keress. A mai világban nem könnyű felismerni az igazán hiteles tanítót. Hallgass a megérzéseidre! Aki téged megérint, az a neked való. Ha esetleg már megtaláltad, akkor nyugodtan bízhatsz benne!

Ha van kedved, kommentben írd meg, neked mely nézeteidben történt/történik a változás!  

KaLily - BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: kalily.webnode.hu
facebook.com/kalilyspiritualisstudio

  
 
[ 1191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x