Mit hoz a Nyúl hava az egyes állatjegyek szülötteinek?
Címlap / Ezotéria / Mit hoz a Nyúl hava az egyes állatjegyek szülötteinek?

Sásdi Bernadett

Mit hoz a Nyúl hava az egyes állatjegyek szülötteinek?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Kínai horoszkóp előrejelzés, 2019. március 5. - április 5. Nézzük a részleteket!  


Rendezvénynaptár
A Nyúl havára szóló általános előrejelzés után itt az állatjegyenkénti bontás:

TIGRIS

A 2019-es év meghatározó eseményeket hozhat számodra, melyek kilendítenek a korábbi elakadt állapotokból. Azok a lehetőségek, melyek az előző hónap folyamán megjelentek, most kezdenek virágozni. Látványos események helyett a lépésről-lépésre való haladás jelenik meg. Ha Tigris évében születtél, úgy új élmények és lehetőségek érkeznek, azaz nem a meglévő ismeretségeid és helyzeteidből fakadnak, hanem például új kapcsolatok által. Tigris havában születve a munkádban indul meg a fejlődés, lehet ez új állás, feladat vagy ügyfél, függően attól, mivel foglalkozol. Kreatív időszak ez, ideje megreformálni a régit vagy egészen friss ötletekkel feldobni a jelenlegi munkádat. Ehhez megkapod a kozmikus támogatást is, nincs más dolgod, mint szabadon engedni a fantáziád. Amennyiben Tigris nap szülöttje vagy, úgy a romantika megérkezik a párkapcsolatodba. Akár a meglévőbe, akár az újba. Mindkettőre lesz lehetőséged. A meglévőt erősíti, érdemes tudatosan kihasználni a balzsamos fuvallatokat, ha pedig új kapcsolatra vágysz, akkor egyszerűen nyiss a külvilágra, menj társaságba, ismerkedj!


NYÚL

A hónap kegyeltje ezúttal Te leszel, sok olyan kisebb-nagyobb esemény történik, mely ad valami pluszt, pozitívat. Neked csak annyi a dolgod, hogy élj ezekkel az égi adományokkal. Ugyanakkor azt is érdemes tudnod, hogy a meglévő rossz helyzeteket nem mulasztja el, sőt, ha eljött az idő a rendezésre, még ki is emeli, hogy vedd végre kézbe az irányítást és keress megoldást. Így például Nyúl évében születve, ha az a közeg, amiben jelenleg vagy valamiért nem jó neked (pl. ország), akkor olyan dolgok fognak történni, melyek az arcodba nyomják annak minden negatívumát. De csak azért, hogy történjen már végre valami előremutató. Akárcsak a Nyúl hónapjában születve, ha netán ekkor bocsátanak el a munkahelyedről, akkor az valószínűleg (függ azért a horoszkóp egyéb elemeitől is) azért történik, mert neked már nagyon nem ott lenne a helyed. Ellenben most könnyebben találsz helyette újat is. Nyúl napján születve a párkapcsolat és az otthon kerül előtérbe. Amennyiben nincsenek nagy rejtett aknák ezen a területen, akkor igazán kellemes napok jönnek, meglepően pozitív eseményekkel.

SÁRKÁNY

Rajtad a világ szeme a Nyúl hónapjában, ne légy meglepődve, ha többen felkeresnek, kérik tanácsodat. Olyan tudás birtokában vagy, ami mások számára érték, ezért ösztönösen érzik az emberek, hogy hozzád kell fordulniuk. És mivel ebben a hónapban a karma hatása erőteljesebben jelenik meg, így nagyon nem mindegy, hogyan viszonyulsz hozzájuk. Ha hárítasz, előbb-utóbb neked is hátat fordít majd valaki, akire neked lenne szükséged, viszont minden segítség, jó tanács visszaszáll majd hozzád is. Türelem és tudatosság a kulcsa mindennek! A márciusi események nem előzmény nélküliek, talán már korábban szóba jöttek, vagy megkezdődtek, csak valamiért félbe szakadtak, de most ismét folytatódnak. Ugyanez igaz az emberekre is, akiket most ismersz meg, főként Sárkány évében születve. Ők idegennek tűnnek, de valójában nem azok. Amennyiben Sárkány hónapjában születtél, úgy erőteljes konstellációk érintik a munka, család és barátok területét is. Számíthatsz jogi/hatósági ügyletekre (aggodalomra nincs ok, lehetnek ezek pozitívak is), ahol az alapján dőlnek el a dolgok, hogy kellően alapos voltál-e vagy szántál-e elég időt, energiát arra, hogy rendbe tedd a dolgaid. Avagy lehetnek olyan korábbi feladataid, olyan munkák, melyek most visszatérnek hozzád és szintet léphetsz velük. Abban az esetben, ha váltani szeretnél, ha unod a jelenlegi helyzetet, most lehetőséged lesz megújulni, hiszen rengeteg segítség vesz körbe. Ne légy passzív, kérj és megkapod a szükséges támogatást! Sárkány napon születve a párkapcsolaton lesz a hangsúly. Lehetnek olyan témák, melyek újra feljönnek köztetek, akár ingatlannal kapcsolatos intézendők vagy hatósági ügyek. Ezekben a napokban érdemes lesz nagyobb figyelmet szentelni az intézendőknek, alapossággal nehéz helyzeteket előzhetsz meg. Amennyiben problémás a kapcsolatod, úgy ezek váratlanul eszkalálódhatnak. Ha pedig nincs, akkor most megérkezhet az “lelki társad”!

KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KÍGYÓ által képviselt energiára nincs hatással.Itt a tavasz, megérett az idő a megújulásra. Ne ellenkezz, főként akkor ne, ha te magad is érzed, hogy valamit kellene tenned. Lehetnek olyan helyzetek, kapcsolatok, melyek nem igazán működnek jól az életedben, főként ezekben tapasztalhatsz majd változást. Az irányítás pedig nem csak a te kezedben van, aminek történnie kell, az fog is, ellenkezés, mismásolás esetben csak halmozódnak a problémák és a kínos szituációk. Jobban jársz, ha együttműködsz az Univerzummal és cselekedsz. Először elemezd mi okozza a problémát, utána tegyél ellene. Ez nem feltétlen drámát jelent, telesen hétköznapi dolgokban is megélheted. Például Ló évében születve nagyon zavar, hogy sok a szemét a környezetedben, úgy fogj össze másokkal és teremts élhető környezetet. Ha nem teszed, valószínűleg csak nőni fog a szeméthalom. Vagy Ló hónapjában születve eleged van a munkádból vagy valamely barátod viselkedéséből, akkor most ez ellen is tehetsz. Kereshetsz más munkahelyet (még nem feltétlenül ekkor történik meg a váltás), beszélhetsz a barátoddal, hogy min kellene változtatnia, stb. Ló napján születve komoly hatások érik a párkapcsolat és/vagy otthon területét. A rossz kapcsolatot még inkább hazavágják, a jót pedig emelik. Nagy párkapcsolati események ideje ez, úgymint rendezni a problémákat, össze- vagy szétköltözni, szakítani, ha pedig még nincs társad, akkor megismerni valakit, aki lángra tudja lobbantani a szíved! Ideális időszak ez lakásfelújításra, bővítésre, költözésre is.

KECSKE

Szinte biztos, hogy ebben a hónapban valamilyen változás, fejlődés indul el nálad, mely nem lesz kiemelkedően látványos, de ha figyelmes vagy rá, akkor észre fogod venni. Ne kételkedj, ne hezitálj, hanem vágj bele a dolgokba! Kecske évében születve az utolsó lökést a kezdéshez, az inspirációt vagy új kapcsolat a tágabb környezetből érkezik, vagy még ismeretlen emberektől. Ha Kecske hónapjában születtél, akkor a munkádban mondhatni most állsz pályára, kezdesz új feladatokba vagy üzletbe. Kreatív időszak ez a számodra, ami olykor igényli az alkotói magányt. Szükséged lesz arra, hogy elvonulhass, az ötletek megszületését és a kivitelezést is segíti az elmélyülés. Kecske napján születve a párkapcsolatodban többségében pozitív napokra számíthatsz. Ha van társad és jó a viszony, úgy ez a tendencia folytatódik, ha nincs, akkor van esélyed megismerni valakit, aki fontos lesz neked.

MAJOM

Ez a hónap a horoszkópodban lévő MAJOM által képviselt energiára nincs hatással.

KAKAS

A Nyúl hónapja érdekes napokat tartogat neked és a környezetednek is. Valahogy minden és mindenki kiszámíthatatlanná válik, beleértve téged is. A Kakas arra ösztönöz, hogy irányíts, dönts, a Nyúl pedig segíti, hogy mindezt úgy tedd meg, hogy ebből a lehető legkevesebb problémád legyen. Semmi kedved nem lesz beállni a sorba, de magyarázkodni sem, hogy miért nem. Se türelmed, se hajlandóságod nem igazán lesz ehhez. Ez a fajta kiismerhetetlenség okozhat konfliktust az emberekkel. Ellenben igazán nagyszerű kapcsolatépítésre és megújulásra alkalmas időszak is ez. Például, Kakas évében születve új ismeretségek révén kezdődnek a változások és a lehetőségek is főként a friss kapcsolatoknak lesznek köszönhetőek. Ha Kakas hónapjában születtél, úgy a munkában zajlanak a történések, akár új állás vagy valami váratlanul felbukkanó feladat vagy megbízatás formájában. Lehet ez hirtelen fellépő probléma, amit ha nem kezelsz helyesen könnyen zavaró mértékűvé növi ki magát. Kakas napján születve a párkapcsolatodban zavarhatja fel az állóvizet a márciusi energia. A konfliktusok forrása az lehet, hogy túlzottan a magad feje után mész és nem egyeztetsz senkivel sem. Ráhagyod a párodra, avagy a környezetedre, hogy gondoljanak, amit akarnak, de közben te már pontosan tudod, hogy mit, mikor és hogyan fogsz csinálni…csak erről nem informálod őket, ami aztán a bonyodalmat szüli. Játssz nyílt kártyákkal és kevesebb ellenállást váltanak ki cselekedeteid!

KUTYA

Extra lehetőségeket tartogat minden Kutya jegy számára a Nyúl hónapja. Hozhat friss ötleteket, kapcsolatokat és fejlődési alkalmakat. Amibe belevágsz, abban kiemelkedőt tudsz nyújtani ráadásul másokat is tudsz inspirálni, így nem kell egyedül tevékenykedned, hanem találhatsz támogatókat is az ügyedhez. Kifejezetten kedvez ez az időszak mindenféle spirituális és filozófiai terültnek, legyen ez a munkád vagy akár csak az érdeklődésed. Ha Kutya évében születtél, úgy megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik nagy hatással lesznek rád, illetve te is nagyobb figyelmet tudsz magadra irányítani. Ez például ideális akkor, ha az munkádnak vagy üzletednek szüksége van reklámra, a kulcs ebben az esetben a személyes jelenléted lesz! Kutya hónapjában születve munkával kapcsolatos eseményekre számíthatsz. Ha nincs, akkor most találhatsz megfelelőt. Ha van, akkor új feladatok, ügyfelek érkeznek, akikre nagy hatással tudsz lenni. Nem kizárt, hogy ebben a hónapban megismersz olyan barátokat, közösségeket, melyek a szellemi fejlődésedet segítik, mentorok, tanítók felbukkanása esélyes. Kutya napján születve a párkapcsolat kiteljesedik, nem csak a hónap, de az év energiáinak is köszönhetően. Ha van és jól működik, még szorosabbra fonódik, lehet most lesz eljegyzés, esküvő vagy összeköltözés. Ha nincs, akkor most mindenképp légy nyitott az ismerkedésre, mert az egyik legerősebb kapcsolatteremtő hónapod jön! Lehet továbbá az otthonnal is nagyobb események, költözés, felújítás, stb.DISZNÓ

Sok a potenciál a Nyúl hónapjában és nem csak kizárólag a Nyúl energiája miatt. Alapvetően az egész év folyamatosan helyzetbe hoz, neked annyi a dolgod, hogy légy résen és ragadd meg a lehetőségeket. Ha Disznó évében születtél úgy ismerkedj meg azokkal az új innovációkkal vagy emberekkel, akik révén megvalósulhatnak terveid. Amennyiben Disznó hónapjában születtél és épp aktuális a munkahely váltás, a következő napokban rátalálhatsz a megfelelőre avagy lehetnek olyan ötleteid, melyek reménykeltő változásokat indítanak el. Nem kizárt, hogy valami teljesen új dologba kezdesz bele, melynek az alapjait – tervek szintjén – már február hónapban letetted. Nagy az erő most az összefogásban, barátok, kollégák és feletteseid sokat tudnak segíteni abban, hogy munkád rendszerezd. Disznó napján születve a párkapcsolati hullámvölgy, mely február hónap folyamán nálad is megjelenhetett csendesül vagy teljesen el is tűnik. Most inkább a nyugalom érvényesül és a közös elképzeléseitek megvalósítása. Ha nincs társad, ez a hónap is megteremti rá a lehetőséget, hogy találj valakit magad mellé. Az otthon területét is pozitív energiák érik, melyek fejlődést hoznak erre a területre is.

PATKÁNY

A 2019-es év nagyobb hatással van az emberi kapcsolataidra, a Nyúl hónapja pedig – mondhatni – csúcsra járatja. Megismerhetsz új embereket, párkapcsolatban élve pedig felpezsdülést tapasztalhatsz meg, míg ha épp szingli vagy, esélyes, hogy találkozol valakivel, aki feldobja a kedved, megszínesíti hétköznapjaidat. Alacsony szinten megélve kevésbé ilyen diadalmenet a Nyúl hónapja. A legnagyobb problémát az tudja jelenteni, ha a képzeletvilágod átveszi az irányítást a józan ész felett. Amikor elvarázsolódsz, álmodozni kezdesz, amikor hagyod, hogy a vágyaid felülírják a valós lehetőségeidet, egy olyan önbecsapási folyamatot indítasz el, amelyből csak a csalódáson keresztül vezet ki az út. És ez már nem csak a szerelemre, a személyes kapcsolatokra vonatkozik, hanem bárhol, bármi kiválthatja. Azokban a helyzetekben is, amikor túl magasra teszed a lécet, akár magaddal, akár a külvilággal kapcsolatosan, szinte biztos, hogy előbb-utóbb kudarcélményben lesz részed. Minél inkább megmaradsz a racionalitás talaján, uralod a vágyaid, annál inkább a magas szint felé közelítesz majd.

BIVALY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő BIVALY által képviselt energiára nincs hatással.

INGYENES KALKULÁTOR: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/

 
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x