HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-21
Címlap / Ezotéria / KI VAGYOK ÉN - EGO AZ ASZTROLÓGIÁBAN

KI VAGYOK ÉN - EGO AZ ASZTROLÓGIÁBAN

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-21

A "ki vagyok én" kérdést érdemes időnként feltenni magunknak. A válaszok sokat mutatnak arról, hogy aktuálisan mire helyeződik a fókuszunk. Az önmegvalósítás, tehát az "én" útja mindenesetre a napjegyünk. Az általa jelzett tulajdonságokat, feladatokat kell tudatosítanunk, csiszolgatnunk egész életünkben. A sors a jegyhez tartozó kihívásokkal segít elérni célunkat.  

 
Kos
Ki vagyok én? A harcos, az önérvényesítő
Az a feladata, hogy megtanuljon küzdeni magáért, másokért, s mindazért, amit szeretne elérni. Ezért a sors folyamatosan olyan kihívások elé állítja, ahol szükség van az (akarat)erejére, harciasságára. S bár gyakran érezheti, hogy az élete kész csatatér, ha tudatosítja, hogy épp ezek a helyzetek edzik meg arra, hogy képes legyen elérni céljait, sokkal könnyebben veszi majd az akadályokat.
 
Bika
Ki vagyok én? A szépség, a szerető
Meg kell tanulnia harmóniát teremteni maga körül. Megtalálni és megőrizni azt, ami szép és értékes, s ezzel stabil és biztonságos életet teremteni magának és szeretteinek. A legnagyobb kísértés az anyagi javak élvezete és birtoklása lehet, melybe különösen az élete első felében fektet sok energiát. Érdemes tudatosítania, hogy a lelki békéjét a művészetben, szerettei közelségében is meg tudja találni.
 
A tizenkét jegyre vonatkozó további előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap áprilisi  számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
 

(X)
 
 
[ 407 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x