Az allergia lelki háttere és asztrológiai jelei
Címlap / Ezotéria / Az allergia lelki háttere és asztrológiai jelei

Az allergia lelki háttere és asztrológiai jelei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Mint minden betegségnek, az allergiának is lelki okai vannak. A ki nem mondott sérelmek, el nem gyászolt veszteségek, ki nem adott düh könnyen vezethet a test megbetegedéséhez. A szénanátha is ilyen módon alakul ki. A horoszkópod pontosan elárulja, hogy milyen betegségre vagy hajlamos. A bolygók és házak vizsgálata a radixodban feltárja ezeket, így fel tudsz készülni a megelőzésre, de a kezelésben is segítséget nyújt.  


Rendezvénynaptár
Minden horoszkóp pontosan megmutatja , hogy ki milyen betegségekre hajlamos.

Asztrológiai szempontból a Mars-Pluto , mint az agresszió elnyomása és a Mars-Neptunusz mint az agresszió előli menekülés szimbólumait vizsgálom a születési képletben. 

Több betegségház van: 4/6/8 és 12. ház illetve aszcendens, 1-es ház és deszcendens. A nagyfokú agresszió es a nagyfokú érzékenység közötti konfliktus gyakran okoz egészségügyi problémát. Ha el akarod kereülni a konfliktusokat, így nem állsz ki magadért, hosszú távon súlyos következményeket okozhat. Ha nem éled ki a benned lévő agressziót, félsz az élettel teli léttől, az megbetegíthet.

Találd meg azt a tevékenységet, amiben ki tudod élni az erődet. Lehet az egy harművészet is. Merj élni, fogadd el az élet harcati, nézz szembe azzal, amit eddig elutasítottál!

Rüdhiker Dahlke tanácsa: „szeressétek ellenségeiteket"; annak a ténynek a felismerése, hogy az ellenség bennünk magunkban lakozik; az ellenségesnek nyilvánított szimbólumok tudatos beengedése és jelentéstartalmuk egészének elfogadása; baráti természetük felismerése; bátran élni; szembenézni az élet kihívásaival, vagyis arccal az élet felé fordulni; legyőzni a büntetéstől való félelmet; hálát adni az élet kihívásaiért, és eleget tenni azoknak.
(Dahlke: Betegség mint szimbólum könyve alapján) Ezek a természetes gyógymódok segíthetnek:
  •  
  • parlagfű tea  
  • lekvár, méz (repce),
  • propolisz, Cbd olaj
  • akupunktúra / masszázs/  talpreflexió
  • homeopátiás szerek
  • kristályok
 
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2691 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x