Harmonikus energiákat hoz a Mars és a Vénusz jegyváltása...
Címlap / Ezotéria / Harmonikus energiákat hoz a Mars és a Vénusz jegyváltása

Harmonikus energiákat hoz a Mars és a Vénusz jegyváltása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

 


Rendezvénynaptár
Lány és Fiú Égi sétán

Mindig a nagyobb képet,
Benneteket úgy kérlek,
Nézni, látni csak úgy tegyétek,
Így szól mindenkihez a kép-let.... ...

Bár a versike bugyutának, túl egyszerűnek tünteti fel életünk milliárd és milliárd apró szövétnek-szálát, mégis az van benne, mint a gyermekek még mindent-érzékelő vágy-vásznán. Minden apró szálacska úgy fonja be életünk legapróbb részletét és leghatalmasabb egészét, mint ahogy gyermek-énünk még tudja, és akarja is tudni...Egy ilyen szép szálat hozok most egy kicsit közelebb.


A Mars és a Vénusz "kéz a kézben" szextil, hatvan fokos kapcsolatban "szinte egyszerre" vált jegyet


A Mars a Rákba, a Vénusz a Bikába érkezik a Földön utazók legnagyobb örömére. A Vénusz már 15-én, 11:50 körül, a lányok gyorsabban, hamarabb mindent, ugyebár...; A Mars kicsit később, 16-án reggel 05:10-kor.

Mit jelent mindez? Az egész képet nézve, a most nagyon-nagyon, tényleg nagyon borús, "hatalmasok" fejünk feletti játszadozásai által gerjesztett egyre sötétebb alap háttér vásznára belibben a két olyan "kicsi", akik harmonikus táncukban most a mindig nyerő megoldást hozzák.


Érzelmi szabadság, kreatív, szerelmi-, szeretetközösségi együttlétek


Kiélhető, partnerre, partnerekre találó megmozdulások, a szemünk előtt zajló, a mieinkkel megegyező, akarom, te is akarod anyagi szinten történő kinyilvánításaiban tör előre.
Szelíden, szépen. Úgy mutatva meg az alkotásban, kreativitásban rejlő összefogást, "hegyeket megmozgató" erőt, hogy kimozdít a megszokottból, mégis a mindig állandó alapra, egész életünk összefonódására irányítja figyelmünket.

Észrevesszük a hálás tekinteteket, a "rosszallás" mögötti, valójában támogató együttérzést. Az ugyanazt akarjuk, a tiéd csak segíti, kiszínezi az enyémet ráeszmélését.
Olyan, mint amikor túl forró a fürdővizünk, és a másik kitalálja, tudja ezt, és pont annyi hideget enged bele, amennyivel pont jó lesz, vagy fordítva, és együtt ülhetünk a kádba...

 
 

Legyünk először a Másik saját magunk...Találkozzunk Önmagunkkal. Azzal a legfontosabb valakivel, akivel 0-24 órában minden nap együtt vagyunk, és kérdezzük meg, mi az amit ma szeretnél, igazán, mit tehetek meg érted? Elég egy "mezei vállon veregetés", egy finom fagyi, egy frissítő séta. Bármi. Egy apró gesztus, saját magunknak. Aztán ez az egészséges önszeretgetés kibuggyan, és másokra is hatással lesz. Meglepő, változatos, ős-bizalmat újjáélesztő változatokban.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1710 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x