Heti Tarot: az új lehetőség hete következik
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti Tarot: az új lehetőség hete következik

Grace

Heti Tarot: az új lehetőség hete következik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-28

A Tarot kártya egy rendkívül ősi és hihetetlenül precíz sorselelzmő módszer. Évszázadokon keresztül emberek milliói használták. KaLily cikkeiben és személyesen hetente emberek tucatjainak segít döntések meghozatalában és az elkövetkezendő események kifürkészésében.  


Rendezvénynaptár
Mint minden alkalommal, most is az Égiek segítségét kértem, mielőtt leültem kártyát húzni, jelen esetben az Istennőét. Arra voltam kíváncsi, mi lesz a domináns a következő héten, és mivel érdemes foglalkoznotok.A kártyák üzenete meglehetősen pozitív. Új lehetőségre számíthatsz. Feltehetőleg az anyagiak, a munka, a hivatás területén. Ha előnyösnek találod, érdemes megragadni. (Ez a Botok Királyának az üzenete.)

Fontos, hogy megfontolt és gyakorlatias legyél. Figyelj az anyagiakra! Ha új munkát vállalsz, feltétlenül olvass el mindent, mielőbb belevágsz! (Ezt jelzi a Botok Apródja.)

A türelmetlenség most csak árthat a helyzeteden. Ne akarj mindenkinek megfelelni, most a saját dolgaiddal törődj! (Ezt üzeni a Botok Királynője.) Ha felismered a lehetőséget, és józanul, átgondoltan elvállalod, sikereket érhetsz el, és anyagilag is gyarapodhatsz.

Sikeres hetet kívánok! Kommentben meséld el, hogy számodra mindez mit üzen!

Egyéni elemzésért kérj tőlem időpontot! +36-70/978-48-01


 
 
[ 3275 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x