Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!
Címlap / Ezotéria / Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

A tibetiek szerint a tízmilliószoros napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az tízmilliószorosan száll vissza rád.  


Rendezvénynaptár
Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Nagy nap a mai. Bármit gondolsz, legyen az előremutató akarat, pozitív szándék vagy tett, vagy akár negatív, fejlődést gátló érzelem, vagy gondolat, most sokkal nagyobb erővel valósul meg, mint más napokon.

A tibetiek évente 7 ilyen tartanak számon. 2019-ben a mai az utolsó!Boldogságra fel! Ha jót akarsz magadnak, ezt rutinná teszed és nem csak holnap alkalmazod. 28 nap kell az elmének, míg átáll egy új szokásra. Próbáld ki és tegyél valamit magadért!

Ha ezeken a napokon csak egy kicsit is tudsz változtatni a szokásaidon, és nem adod vissza rögtön a kellemetlenséget annak, aki adta, vagy eszedbe jut, hogy finoman is el tudod mondani a másiknak, ami nem tetszik, csak egy fokkal is empatikusabb leszel, arra gondolsz, mi mindent szeretnél az életedben és nem arra, amit nem, a békesség egyre uralkodóbb jellemvonásoddá válhat és megszabadulhatsz a nem szeretett érzéseidtől, rossz gondolataidtól és káros szokásaidtól.

Nagy terheid, a karma oldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!

Kép: Ben Frieden / Pixabay
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1329 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x