Tízmilliószoros napok 2020-ban
Címlap / Ezotéria / Tízmilliószoros napok 2020-ban

Havasi Patrícia

Tízmilliószoros napok 2020-ban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-14

A tízmilliószoros napokon minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson! Hogy miért fontos, mire érdemes odafigyelni, most megtudhatod.  

 

A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy akkor tudsz gondolkodásodon változtatni! Fontos, hogy ezeken a napokon tudatosabb legyél, mint máskor. Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ajánlatos pozitív gondolatokra koncentrálnod, illetve jót kívánni magadnak, szeretteidnek és a bolygónknak.Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Te tervezed meg a jövődet, és egyben Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat. Ahogy minden anyagi létezés egy gondolat eredményeként jön létre, úgy minden, ami a világodat meghatározza, a Te teremtményed. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor a tízmilliószoros napok kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el!

Tízmilliószoros napok 2020-ban

2020. március 9. hétfő
2020. június 5. péntek
2020. július 24. péntek
2020. november 7. szombat


Ezt tedd egy tízmilliószoros napon!

Kezdj hozzá hátralevő életed tervezésének ma, egyrészt mert a tízmilliószoros nap energiája most sokszorosan a segítségedre lesz. Ne halogasd, tedd meg ma, gondold át, mely területeken szeretnél fejlődést elérni, és csak kívánd azt amit szeretnél megkapni. Miután persze megkaptad, sose felejts el hálát adni kívánságod beteljesülésért. Tegyél meg mindent, amit szeretnél megkapni. Ha sok pénzre vágysz, kívánj magadnak annyit, amennyit csak el tudsz képzelni…

Mit ne tegyél?

A negatív gondolatokat lehetőleg hagyjuk el, ha lehet, örökre, de ezen a napon hesegess el minden káros kósza gondolatot, ha pedig tudod, alakítsd át pozitívvá őket!

 

 
 
 
[ 5137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x