Húsvéti Tarot - Mágikus napok következnek
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Húsvéti Tarot - Mágikus napok következnek

Grace

Húsvéti Tarot - Mágikus napok következnek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-15

Ez a húsvét más, mint a többi. Valószínűleg, te sem így tervezted. Hogyan alakulhat az ünnep? Milyen energiák lesznek túlsúlyban? Mit tehetsz, hogy a lehetőséghez mérten, a lehető legkellemesebben ünnepelj? Grace Tarot cikke segít neked ebben.  


Rendezvénynaptár

Rendszerint az Istennő segítségét kérem, mielőtt Tarot kártyát húzok. Most is így tettem és egy egyiptomi Tarot pakli Nagy Arkánumát használtam.

A lapok üzenete meglehetősen pozitív. Mágikus pillanatokat élünk. A nehéz helyzet ellenére, sok jó energia érkezik. Ez egy új korszak kezdete. Hallgass a megérzéseidre, kövesd őket! A teremtő energiák a rendelkezésedre állnak. Amibe belekezdesz, abban sikerre juthatsz. Ez a Mágus üzenete.

Egy életszakasz végéhez érkeztél. Megkapod érte a megérdemelt jutalmat. Gondolkozz el azon, mit szeretnél tenni a jövőben és tervezd meg azt. Erre utal a XII Világ lapja.

A Főpap a „mivel nem érdemes most foglalkozni” helyén jött ki. Ez arra figyelmezted, hogy nem érdemes, túl makacsnak, csökönyösnek lenni. Ne próbálj mindent és mindenkit irányítani! A rendkívüli helyzet miatt némiképp lejjebb kell adni a hagyományokból, hiszen sem templomba, sem rokonokhoz nem lehet menni. Otthon imádkozz, meditálj, olvass Jézusról!

 
 
Összegzés:
Gondold végid, miben érkeztél el egy szakasz lezárásához, és mit szeretnél csinálni a jövőben. Tervezd meg részletesen. Bátran kövesd az intuíciódat, és mert használni a rendelkezésedre álló energiákat.

Áldott ünnepeket kívánok!

Grace

Egyéni elemzésért kérj időpontot! (Jelenleg online történik.)
grace.spirituális.studio@gmail.com
Facebook: Grace Spirituális Stúdió
Iratkozz el hirlevelemre 
 
[ 1582 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x