Hogyan viselkedik a Bika karantén alatt?
Címlap / Ezotéria / Hogyan viselkedik a Bika karantén alatt?

Havasi Patrícia

Hogyan viselkedik a Bika karantén alatt?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-10

A Bika egyébként is imád otthon lenni, így neki nem okoz gondot, hogy a négy fal közé legyen bezárva. Sőt, élvezi is! Még inkább, ha kertje is van.  

A Bikának alapból fontos a lezárt terület, ahol minden kis zugot ismer, amit a magáénak tudhat, ahol mindent megfoghat, megtapinthat. És ha ezt egy kreatív közegben teheti, ahol kedvére ültethet szebbnél szebb virágokat, akkor ő köszöni, nagyon jól van a karanténjában.Ha ez nincs meg, akkor sincs semmi problémája, ha karanténba zárják, hiszen így  kedvére lustálkodhat egész nap. Valódi hedonista, rajong az élet élvezeteiért, a finom ételekért, és – ami elengedhetetlenül fontos a Bikának – a szexért.

A Bika vitalitása rendkívüli, ezért tesz is. Nemcsak viselkedésmódjában, de életvitelében és egészségügyi szokásaiban is az alaposság jellemző rá. Karantén idején is igyekszik olyan ételekkel és italokkal táplálni szervezetét, melyek feltöltik és tápanyagdúsak. Szó szerint kiszámolja, hogy milyen alapanyagban mennyi vitamin és nyomelem található, és így állítja össze napi menüjét. Nem véletlenül csattan ki az egészségtől.

Ha nem csinál semmit, akkor is jól viseli a karantént, de érdemes lenne egy reggeli és esti jógát beiktatni, mert az az uralkodó bolygójának, a Vénusznak nagyon tetszene. Egyébként is, a jógagyakorlatokat a földön kell végezni, és a Bika mint földes jegy, nagyon precízen követi le az egyes ászanákat.

Nézz be az Astrocofféba!

Fotó: Frank Nürnberger / Pixabay

 

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8847 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x