Irányt váltott a Plútó - Milyen hatása van az életünkre?...
Címlap / Ezotéria / Irányt váltott a Plútó - Milyen hatása van az életünkre?

Havasi Patrícia

Irányt váltott a Plútó - Milyen hatása van az életünkre?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

A bolygók, így a Plútó is, hatásaikon keresztül nevelnek bennünket. Életeseményekkel terelgetnek, hogy a küldetésünket beteljesítsük. "Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent."  

Egy kis ízelítő a Plútóról: a Naprendszerünk legkisebb bolygója, törpebolygónak is szokták nevezni. A Skorpió jegy uralkodó bolygója, tüzes jellegű, férfias dominanciával. Szorgalmas, feladatokkal teli életet élő embereket ural, akik végletekig belevetik magukat a munkájukba.

A Plútó előnyei: 

koncentratív képesség, türelem, takarékosság, egyszerűség, szilárdság, szorgalom.

A Plútó hátrányai:

szélsőségesség, bizalmatlanság, merevség, megtévesztési hajlam, fanatizmus.A Bak Plútó a drámai átváltozásokat, az elmúlás utáni kezdetet képviseli. A Bak jegyében tranzitáló Plútó súlyos témákat hoz mindig felszínre, mikor előre halad. 2020. április 26-tól egészen október elejéig retrogád, azaz elkezdett visszafelé mozogni, hátrálni.

Általánosságban azt kívánja tőlünk, hogy romboljuk le a régi nem működő mintákat, valamint hogy a hatalommal bíró személyektől, területből ki kell szakadni, akik túlzottan irányítóak voltak, azoktól elszakadni, megerősödni, változni és ujjászületni. Bizonyos folyamatok végleg lezáródnak, és sajnos nem kellemes módon történnek meg.

Az, hogy ez kinek milyen területen megy végbe, azt az egyéni horoszkópból jól lehet látni. Van, akinek a kapcsolatát kell új alapokra helyezni, vagy a régivel szakítani, és új kapcsolatot kialakítani, van, akinek az anyagi dolgokban okoz felfordulást, és lesz, akinek a hivatásában és olyan is, akinek a világnézetét, az egyén működését kell teljesen más alapra helyezni.

 

Mivel a Bak jegyében hátrál a tranzit Plútó, ezért az újonnan felépített dolgokat sziklaszilárd alapokra kell helyezni, bármilyen téren is szükséges az újjászületés. A változás nem lesz könnyű, sem gyors, hanem a Bak analógiáját követve lassú és csendet, rendet fegyelmet követel majd tőlünk.

A fegyelmezettség, bármilyen területről is legyen szó, kulcskérdés. Gyökeresen változhat meg életünk, és születik egy új világ és új személyiség. A Plútó olyan erőteljesen formálja személyiségünket, életünket, helyzetünket, hogy a transzformáció elkerülhetetlen, a kérdés csak az, hogy kinek milyen területen következik be a gyökeres változás.

Nézz be az Astrocofféba!
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12300 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x