Alakíts ki relaxálásra alkalmas helyet az otthonodban
Címlap / Ezotéria / Alakíts ki relaxálásra alkalmas helyet az otthonodban

Alakíts ki relaxálásra alkalmas helyet az otthonodban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Már maga az "otthon“ szó is a biztonság és a pihenés érzését kelti bennünk. Végül is nem véletlenül mondják, hogy "Mindenhol jó, de legjobb otthon!“. A mi szempontunkból (és szerintünk te is egyet fogsz érteni velünk) ezért egyetlen otthonból sem hiányozhat a külön relaxálásra kialakított hely.  

 Hogyan kellene kinéznie? Nos, tudd, hogy igazából sokféle formát ölthet. A következő sorok is ezt igazolják.

Mire jó egy relaxálásra alkalmas hely?

Azt mondogatod magadnak, hogy nincs szükséged relaxálásra kialakított helyre az otthonodban? Akkor gyorsan bebizonyítjuk, hogy tévedsz. Akár tanulsz, akár dolgozol, gyerekekre vigyázol, a háztartást vezeted vagy a kertet tartod kordában, bizonyos fokú stressznek és megterhelésnek teszed ki magad - mind fizikailag, mind szellemileg. A tested fáradtság, kimerültség vagy ingerlékenység formájában adhatja ezt tudtodra. Pont ezekben az esetekben, amikor egyszerűen nem érzed magad teljesen jól, segíthet egy otthoni relaxációs tér. Ez lehet egy fotel, egy fekvőfotel, egy ágy, egy szék vagy bármi más.

A fotó forrása: Dejan Dundjerski / Shutterstock.com

Tippünk: Bármilyen relaxációs ülőalkalmatosság mellett is döntesz, a Biano keresőmotor segítségével biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Előnye, hogy az ellenőrzött webáruházak legjobb és legelőnyösebb ajánlatait gyűjti össze, így hatékonyan felgyorsítja a teljes kiválasztási folyamatot. Ezenkívül minden látogató számára szűrési lehetőségeket kínál, például ár, szín stb. szerint, így még komfortosabbá teszi a kiválasztási folyamatot. Ráadásul a Biano portálon fotó alapján is lehet keresni. Ha tehát valahol egy külföldi oldalon bukkansz rá álmaid bútordarabjára vagy lakberendezési kiegészítőjére, a Biano segít megtalálni azt, amelyik a leginkább hasonlít rá.

Hogyan alakítsunk ki relaxációs helyet?

Először is, ki kell jelölni egy olyan sarkot vagy helyet, amelyet csak pihenésre és kikapcsolódásra fogsz használni. Nem szabad, hogy olyan területek közvetlen közelében legyen, ahol szakmai feladataidat végzed. Ha tehát otthonról dolgozol, mindenképpen kerüld el a munkasarkot. Néhány nap múlva azon kaphatnád magad, hogy ezt a teret a pihenéssel párosítod, ami a hatékonyság csökkenését eredményezheti.

A relaxációs hely lehet egy sarok a nappaliban, a teraszon, az erkélyen vagy valahol a folyosón. A kandallók, a természetes motívumok, a növények vagy a gyönyörű kilátás (a már említett teraszokról és erkélyekről) természetesen hozzájárulnak a kellemes, nyugtató és pihentető légkörhöz.
 

 

Próbáld ki a fekvőfotelt, amely megszabadít a stressztől!

 

A „fekvőfotel“ szó évről évre egyre gyakrabban jelenik meg a szótárakban és számos bútorkereskedő kínálatában. Ha fogalmad sincs, mi az, a fekvőfotel lényegében egyfajta kanapé. A fekvőfotel ma már számos stílusban (modern, rusztikus, retro stb.) kapható. Vagyis könnyen megtalálod azt a darabot, amely tökéletesen illeszkedni fog az otthonodba.
 

A fotó forrása: Biano.hu

Fotel, a verhetetlen klasszikus

Ha otthoni relaxációs helyről van szó, a fotel bevált klasszikusnak számít - függetlenül attól, hogy „hagyományos“ vagy hinta kialakítású. Akárhogy is, kellemes és pihentető légkört teremt. Különösen, ha valahol a kandalló közelében van. Mi több, egy megfelelően kiválasztott fotel nemcsak jól fog szolgálni, de szépen is fog mutatni.

A fotó forrása: G-Stock Studio / Shutterstock.com

Olvashatsz vagy köthetsz benne, vagy használhatod ülőhelyként, hogy megnézd a kedvenc filmjeidet, sorozataidat és műsoraidat. Emellett a fotel (és a fekvőfotel is) kiválóan alkalmas egy kis szunyókálásra. Ne habozz tehát, és alakítsd ki a relaxációs helyed még ma. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x