Péntek 13. – babonanap varázstippekkel
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Péntek 13. – babonanap varázstippekkel

Péntek 13. – babonanap varázstippekkel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-16

Összeszedtük azokat a népi és mágikus varázstippeket, melyektől garantáltan szerencsés lesz ez a nap minden HarmoNet olovasó számára! Varázsolj pénzt, szerelmet, vagy jósolj ma jövendőt! A hatás erősebb lesz, mint bármikor!  


Rendezvénynaptár

A péntek a néphit szerint – Krisztus keresztre feszítése óta – nem szerencsés nap, főleg ha tizenharmadikára esik Valójában ez a nap csak fogékonyabbá tesz a boszorkányok megidézésére, a boszorkányságra, a mágiára. Ma erőteljes hatású füveket lehet szedni, kiváló az idő szerelmi főzetek készítésére, sőt a babona szerint használ ez a nap a Harmonet minden olvasójának!

Pénteki babonaságok

A pénteken varrott ruha mindig balul sikerül, és aki ma gyújt be a kályhába, annak könnyen leéghet a háza, legalábbis Dunántúlon így tartották. Sőt, azt is mondták, hogy aki pénteken kezd ruhát varrni, vasárnapig meghal. Ha valamely állat pénteken ellik, a most született kis állat rossz lesz. A malac könnyen megdöglik, a ló rúgós lesz, a tehén bökős, ha pedig mindezt tizenharmadikán, akkor az állat túlélése sem biztosított.

Pénteki mágiák

Ahhoz, hogy sikeresek legyünk ezen a napon, sokféle praktikát követhetünk.

A szerelemre áhító lány rakjon ki éjfélkor az ablakba egy pohár vizet, ebbe 13, a fejbőrből kitépett hajszálat (hullott haj a fésűből nem jó!). Ezt 13x visszafelé meg kell kavarnia egy kanállal. Aki így tesz, megálmodja a jövendőbelijét.

Ha valaki ma jósolni akar, azt kell mondania hétszer, hogy "elhagytam a múltam meglátom a jövöm", s közben hétszer kell keverni a lapokat, és ki kell vetnie 13 kártyalapot. Egyet kell középre tenni, tizenkettőt körben. Az óramutató járása szerint a déltől számolva a mostani hónaptól minden lap egy jövendő hónapot mutat. Aki így rakja ki a kártyát, annak biztosan megmutatkozik a jövője.

Aki több pénzt akar varázsolni, az ásson 13 érmét a kert bal sarkába, ebből egy legyen másmilyen, s az vonzani fogja a párját. Figyeljünk, hogy érvényes pénzeket használjunk!

A 13-as szám

Sokan a 13-nak babonás jelentőséget tulajdonítanak. Vannak, akik félnek tőle, van, aki este, lefekvés előtt engesztelésül 13-szor érinti meg az asztalt, vagy az a kényszerképzete, hogy a szobájában 13 tárgyat kell megérintenie. Mások beszédjükben, írásukban kerülik a 13-as számot, a 13 betűből álló szót vagy a 13 szóból álló mondatot. Amerikában a nagy felhőkarcolókban nincs 13. emelt és 13. számú lakás sem, mert baljósnak tartják ezt a számot. Hogy ebből mi igaz, mi nem, nem tudni, de az ingatlanügynökök szerint a budapesti 13. emeleti panellakást körülbelül tízszer nehezebb eladni, mint ugyanazt a 14., vagy 12. emeleten. Ismét mások viszont a 13-as számhoz babonásan ragaszkodnak. Például a sportolók mezük számozásánál.

 

Ma nem megyek sehová!

A péntek 13. sok emberre olyan erős hatással van, hogy ilyenkor ki sem dugják orrukat a lakásból. Egy ismerős cégvezetőnő például ilyenkor nem vesz főzőkanalat a kezébe, nem használ elektromos tárgyakat, nem mozdul ki a házából, nem veszi fel a telefont, nehogy rossz hírt kapjon. Ugyanő - az angol szokáshoz ragaszkodva - soha nem megy tizenharmadiknak vendégségbe, mert attól tart, hogy meg fog halni valaki a társaságból. Ha véletlenül 13 darab gyümölcs kerül a zacskóba a zöldségesnél, vagy bármilyen árucikkből ennyit vásárol, egyet elajándékoz egy koldusnak, hogy elvigye a szerencsétlenségét. A tizenhármas számmal kapcsolatos babonák száma tehát végtelen.

Mit mond a számmisztika?

A számmisztika szerint a 13-as szám sem nem szerencsés, sem nem szerencsétlen. Egy szám a sorból. Olyan, amilyenné tesszük. Nem determinál. Ha tehetjük, azért a mai napon ne végezzünk házi munkát, inkább engedjük át a napot a pihenésnek, és tegyük emlékezetessé egy jó programmal, vagy mondjunk vegyük sorra annak a 13 barátunknak a nevét, akinek már régóta el akarjuk mondani, hogy kedveljük.
 
 
 
[ 3436 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x