Hála Blog - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Hála blog
Pozitív megerősítések a hála gyakorlásához

A mostani cikkben a pozitív megerősítésekre, és azok hálával való kapcsolatára szeretném felhívni a figyelmed. Szeretnék neked olyan könnyű, bármikor, bárhol alkalmazható ötleteket adni, melyek könnyedén átlendíthetnek egy-egy nehéz napon, vagy időszakon. Segítenek akkor, ha nincs kedved meditálni, ha úgy érzed, hogy elfogyott a lelkesedésed, vagy a kedved.


Közlekedés közben is van miért hálásnak lenned!

A következőben tippeket és ötletet kapsz arra, hogy miként is hívhatod be a hála érzését és használhatod fel az utazás pillanatait arra, hogy jobban, boldogabban és hasznosabban töltsd el az időt vele. Hidd el, megéri változtatnod a hozzáállásodon!


Legyen kiemelt szerepe a hálának az életedben!

Mennyi időt töltesz kereséssel? Megéled-e úgy igazán a jelen pillanatait, vagy többet vagy a "jövőben"? Jut-e kiemelt szerepe a hálának?


Éld át a nyarat...hálával!

Neked is a legkedvesebb évszakod a nyár? Ha igen, akkor MOST éld át!


Újabb hálagyakorlat, a harmonikusabb életért

Gyere, és tarts velem egy kis hálagyakorlatban, hogy Hálanaplód használatával még több csodában legyen részed!


Hála hétfő - Ölelés

Amikor az ölelésben a karok bezáródnak, finoman, gyengéden jelezzük egymás kölcsönös és tiszteletteljes elfogadását, karok kitárásakor pedig el kell engedni a másikat, hogy megmaradhasson mindkét énnek "a másik jelenlétének nyomaitól meggazdagodott azonossága".Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x