HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-11-21
Hála blog

HÁLÁS VAGYOK! Szoktad ezt érezni?

A hálaadáshoz meg kell érni! Nem kell hozzá iskola, nagy tudás, elég, ha érzed a gondviselést! Íme az első 3 lépés, kezdj már ma a hálaadáshoz!


Szoktál irigykedni? Adj hálát!

Na, nem ezért az érzésért! Mert ilyenkor közelít a zöldszemű szörny, a féltékenység, valamint a harag, a düh, és sorolhatnánk még egy darabig az érzéseket, melyek akkor lépnek fel, ha ránk tör az irigység. De ha felismerjük, rögtön át is alakíthatjuk pozitívvá.


Közlekedés közben is van miért hálásnak lenned!

A következőben tippeket és ötletet kapsz arra, hogy miként is hívhatod be a hála érzését és használhatod fel az utazás pillanatait arra, hogy jobban, boldogabban és hasznosabban töltsd el az időt vele. Hidd el, megéri változtatnod a hozzáállásodon!


Legyen kiemelt szerepe a hálának az életedben!

Mennyi időt töltesz kereséssel? Megéled-e úgy igazán a jelen pillanatait, vagy többet vagy a "jövőben"? Jut-e kiemelt szerepe a hálának?


Éld át a nyarat...hálával!

Neked is a legkedvesebb évszakod a nyár? Ha igen, akkor MOST éld át!


Mi lenne, ha ...

Íme egy egyszerű, de mégis felszabadító gyakorlat, amely bevezeti a hálaadást az életedbe. Amikor azt érzed, hogy esélyed sincs a boldogságra, akkor még intenzívebben végezd a gyakorlatot! S láss csodát!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x