Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Karrier
Még orgazmus közben is a főnökére gondol

A munkahelyi stressz, a fokozódó nyomás magánéletünkre is negatív hatással lehet. Személyes kapcsolataink, tűrőképességünk, sőt akár még házaséletünk is kárt szenvedhet.


Megszól egy-két öreglány - sajnos, van még boszorkány...

Pletykáltak már rólad a hátad mögött? Rémes érzés, amikor kiderül, hogy a többiek bűnbakot csinálnak belőlünk! Vajon mi ennek az oka? Hogy lehet kiszállni az üstből, amiben a híg masszát kavarják?


A konfliktusban való személyes részvétel 10 aranyszabálya

A legtöbb konfliktus az érzések, értelmezések és a tudat alatti megítélések miatt keletkezik. A megoldás ennek ellenére olyan folyamat, amelyet a "fejünkkel" irányítunk.
Hogyan javítható a kommunikáció?

Mentőöv konfliktuskezeléshez: olyan listákat állítottunk össze, amelyek segítenek a másik megértésében, hogy támadások és személyeskedés helyett közösen juthassatok el a problémák megoldásához.


Stresszkezelés 3 lépésben

Manapság a stressz mindenki életében jelen van, mindenki ismeri a negatív hatásait: fáradékonyság, ingerlékenység, álmatlanság... De ezeknél súlyosabb következményei is vannak az állandó stressznek, ezért mindenképpen kezelnünk kell. Szerencsére van rá megoldás!


A munkaerő a legfontosabb erőforrás, vigyázzunk rá!

Az erős csapat és a biztonságérzet megteremtése a felelős vezető feladata, amiben kifejezetten erre a területre specializálódott szakemberek segítségére is számíthat, például a coaching alapú csapatépítés során.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x