Grandmacsó, macsó vagy szimplán csak mai csóka - sztárok,...
Címlap / Karrier / Grandmacsó, macsó vagy szimplán csak mai csóka - sztárok, meg a kézírásuk

Grandmacsó, macsó vagy szimplán csak mai csóka - sztárok, meg a kézírásuk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

Macsók? Ganxta, nos róla sejtünk már ezt azt. Kefírrel, meg Müller Attival, egy kis Kontor Tamással végzett játékos grafoteszt - akiknek a kézírását macsóanalízisnek vetettük alá ma reggel, a Reggeliben. A valódi macsóteszt csak a HarmoNeten! Minden ami a televíziós adásból kimaradt - rajongók, huhogók, meg grafológia-barátok számára.  

Sztárok? Hmmm .. nos talán Ganxta elég ismert már a csapatból ahhoz, hogy sztárjellegűnek nevezhessük, Kontornak van erre esélye, de a többiek bizony a helyi viszonyok között addig vitték, hogy addig lesznek valakik – megfelelő életmű híján – míg beszél róluk valaki. Nos megtesszük nekik ezt a szívességet.

Először is nézzük mit jelent maga a szó: Macho
A spanyol macho (hím, kan) szóból vettük át. A macsó férfi uralkodni akar a nőn, és a nő elsődleges feladatának azt tartja, hogy kielégítse őt. A macsó férfi szeret hódítani, és ezzel kérkedni is.

A fent sorolt kopottasan csillogó népek „életművét” – na már akinek közülük van ilyen - megszemlélve vannak akik keményen fűtik a tesztoszteront, és igyekeznek macsónak látszani, vannak közöttük akik inkább szendének és „szomszédfiú” stílusúnak akarnak tűnni. És itt azt hiszem, meg is van a végkövetkeztetés: Akarnak tűnni. Mert mindegyiküknek igazából csak az árnyékszemélyiségét látjuk, azt az énjét, amit láttatni szeretne. Ő, vagy a mögötte megbúvó közepesen tehetséges, és ugyanekkora kapcsolati tőkéjű mendzserük.

Őszintétlenségi vetélkedő
A sztárok esetében divatos a gigantomán méretű – túlméretezett énképre, valótlanul nagy egóra – utaló aláírás, amit kifejezetten autogram osztás céljára fejlesztettek ki. Ez részint normális, hiszen a pici aláírás fölé bármit oda lehet biggyeszteni, tehát jobb az esetükben egy alapvető bizalmatlanság. Másfelől a nagy aláírásban ott van a póz, a művésziesen kivitelezett hatalomra éhező, önmutogató vágy. Erre egzakt példa az egyébként jobbára macsót játszó, mint tényleg macsó Ganxta Zoli aláírása. Nézzük csak a benne megbúvó, az ösztönöket jelképező alsó zónában található kis szimbólumot … igen! Jól látod. Ez bizony az, aminek látszik!

 

Prosztaták és taták  - és más problémák, amikre jót tesz a Kefir
Értő füvesasszonyok, és szakújságírók szokták javasolni, hogy a tampont kefirbe mártva elmulaszthatjuk női bajainkat. Nos, a Kefir nevű kedves fiú lehet, hogy olvasott erről? Nézzük meg csak az aláírás végén található kis rajzot… mintha csak kínálkozna, hogy ő szívesen lenne az a kefir, aki gyógyír minden női bajra! Egyébként maga az aláírás is két angyali bögyörőre utal.
Ha megnézzük alább a képen a teljes írást, ő sokkal kevésbé macsó, inkább csak a jó barátja akar lenni a csajoknak, és azért pontosan látja a nőkben azokat az értékeket, amiket meg lehet becsülni.

 

Gigantikus űrutazó – Kontor Tamás
Fantasztikus pózőr aláírást láthatunk tőle. Cuki kis űrsisakok. Itt fontos megjegyezni, hogy a grafológus nem autogram gyűjtő –vagyis nem elegendő egy aláírás ahhoz, hova valakinek a teljes személyiségére következtetéseket vonhassunk le. Az aláírás azonban a legszemélyesebb énünk, amiben az mutatkozik meg, milyennek látjuk magunkat – a sztárok esetében a póz, a szerep mutatkozik meg benne – de a valódi ember nem. Kontor hatalmas hurkokat rajzol – lehet, hogy szüksége volna némi valódi szeretetre? De vajon el tudja –e még dönteni, hogy a sztárnak, vagy neki személyesen, Kontor Tamásnak szólnak a becéző szavak? 

 

Nem tudod ki ő? Ne aggódj! Én sem tudtam – a Cool Tv ifjú arca Müller Attila
Nos, neki egy jó tanáccsal kezdeném: Soha ne húzza át saját nevét – már ha a karrierépítés fontos a számára. Cuki fiú édi pofkával, de ez néha nem elég. Ilyenből még szalad pár az utakon. Az önmegsemmisítés, önmagunk „kihúzása a listáról” tökéletes képe az áthúzott aláírás. Hiszünk benne, hogy írása alapján ez nem célja – így ne is tegyen így. Amúgy szelíd, rendes fiúcska ő - nem grandmacsó. 

  

Ha bárki úgy érzi, hogy aláírás, vagy írás alapján szeretne önmaga következtetéseket levonni, játsszon bátran, de ha ezen játékos következtetések valódiságáról is meg akar győződni, akkor kérdezzen meg egy grafológust.

Gáspár Katalin
www.grafologus.hu
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6637 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x