HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Karrier

Rendezvénynaptár
Erkölcs vagy lojalitás?

A mai kiélezett munkaerőpiacon a munkavállalóknak nagyon sok fogalmat kell megtanulniuk és tartalmukat magukévá tenniük. A "lojalitás" jó példa erre, amit a magyar munkavállalóknak meg kellett tanulniuk és azonosulni kellett a fogalom tartalmával.


A diplomás hölgyek is könnyen elhelyezkedhetnek Szigetszentmiklóson

A szigetszentmiklósi állásajánlatok diplomásoknak is nyújtanak megoldást. A hölgyek is megtalálhatják ebben a városban a számításaikat, hiszen a HR asszisztens, a beszerzési asszisztens valamint a lakossági banki tanácsadó állás is nekik szól.


Van bőven élelmiszer eladói és lóápolói állás Jászberényben

Manapság Jászberény álláskínálatban egyre többször fordul elő az élelmiszer eladói és a lóápolói munkalehetőség. Sokszor még a megváltozott munkaképességűeknek is lehetőségük nyílik az elhelyezkedésre Jászberényben vagy annak közvetlen közelében.


Úristen, gyereke van!

Mit tehet a nő, ha kisgyereke van, és mégis dolgozni akar? Sajnos nem vitás, hogy sok vállalatnál hátrányban van az, akinek gondoskodásra szoruló gyereke van. A munkáltatók sokszor csak a hátrányokra tudnak gondolni.


Nagy baj van a munkamorállal

A cégvezetők egyik legnagyobb problémája az, hogyan találjanak maguk mellé értékes és jó munkaerőt - állítja egy fejvadász.


Írd meg a saját mesekönyved

Hogyan mondjuk el azt, ami a legjobb bennünk? Ami a leghasznosabb a másik számára. Mikor interjúra kerül a sor, mindnyájunknak meg vannak a legrémisztőbb kérdései, amire nehezen találja meg a választ. Egy interjú alapból is mindig egy ijesztő stresszes helyzet. Nehéz nyugodtnak maradni, és nem bepánikolni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x