Kihunyt csillagok - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
hirdetés
Kihunyt csillagok
Vége a csillagközi gyorshajtásnak

Négy évvel ezelőtt, július 7-én halt meg Syd Barrett, a Pink Floyd alapítója, első szellemi vezére. Bár alig néhány évig élt és alkotott a nyilvánosság előtt, egyike volt azoknak, akinek a legtöbbet köszönhet a határok kitágítása terén a modern zene.


Július 3-án Brian Jones-ra és Jim Morrisonra emlékezünk

Először 1969. július 3-án döbbent meg a rockvilág: 27 éves korában meghalt Brian Jones, a Rolling Stones alapítója, a sokoldalú muzsikus, a rock egyik legkülönlegesebb egyénisége, aki három hónappal korábban vált ki a Kövekből.


Pete Quaife letette basszusgitárját - már csak hárman vannak Kinksék

Pete Quaife, a hatvanas évek egyik jellegzetes brit bandájának, a Kinksnek a basszusgitárosa is csatlakozott június 24-én a sajnálatosan nagy létszámú égi rocktársulathoz.


Dupla CD Stevie Ray Vaughan halálának 20. évfordulójára

A Hendrix utáni korszak egyik legnagyobb hatású gitárosának, Stevie Ray Vaughannak az 1984-es Couldn’t Stand The Weather című óriási sikerű albumát július 26-án újrakeverve ismét megjelentetik három eddig még nem publikált dallal és egy koncerttel kiegészítve.


A heavy metal Hangja itt hagyott bennünket

Ennek a műfajnak kétségtelenül Ronnie James Dio volt a legkiválóbb énekese, bár a kórt időben felismerték és az orvosok a hírek szerint mindent elkövettek a megmentéséért, de a szervezete félévnyi küzdelem után feladta a harcot a gyomorrákkal szemben.


Noel Redding, akinek Hendrix volt a végzete

Jimi Hendrixnek köszönhette világhírét, de a nagy gitáros árnyékából soha nem tudott kilépni. Ötvenhét éves korában, 2003. május 11-én holtan találták írországi otthonában Noel Reddinget, a legendás Jimi Hendrix Experience basszusgitárosát.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x