Regisztrálj most esküvői helyszínt!
Címlap / Kultúra / Regisztrálj most esküvői helyszínt!

>

Regisztrálj most esküvői helyszínt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-08

Regisztrálj most esküvői helyszínt és takarítsd meg esküvői ruhád árát! A HarmoNet profi rendezvényszervezőjének különleges akciója! 

Kedves HarmoNet Olvasó!

Egy különleges ajándékot nyújtunk át azoknak, akik most készülnek életük legszebb ünnepére, az esküvőre. Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy minden pillanat a maximálisat nyújtsa. Hogy azon a szent napon már csak örülni kelljen, és aggodalmaskodásra még csak okot se adjunk magunknak. Tudjuk azt is, hogy mennyire fontos a megfelelő helyszín kiválasztása, mégpedig időben. A klasszikus hagyomány szerint ilyenkor, a farsang végeztével kezdjük szervezni a májusi esküvőt. A május viszont közeleg, és érdemes jó időben lefoglalni azt az alkalmas helyszínt, ami a legjobb lesz számunkra.

Bercea Laura, a HarmoNet rendezvényszervező tanácsadója személyesen mutatja be az érdeklődknek, időpont egyeztetés után, és segít azokban a kérdésekben, amik az ifjú párban felmerülnek.
Hívja még ma a 06 - 70 - 3887237-es telefonszámot!

Vista rendezvényközpont - rendezze itt esküvőjét!


Néhány szóban a helyszínről:
A Vista rendezvényközpont, mely gépkocsival és tömegközlekedéssel is kitűnően megközelíthető, a Deák térnél található. A Deák téri evangélikus templomtól, vagy a Bazilikától akár gyalog, klasszikus esküvői menetben is elérhető, centrális fekvésű terem. Egészen kicsi, 20 fős esküvőktől a 150 fős nagy lakodalmakig mindenféle különleges ötletet is megvalósíthatunk itt.

Hívja még ma a 06 - 70 - 3887237-es telefonszámot!

* Ajánlatunk az alap dekorációra érvényes, mely a képen láthatóhoz hasonló. Különleges egyedi dekorációs igények esetén természetesen annak árát felszámítjuk!

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2834 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x