Állatok világnapja - Gyere velünk az utcára vasárnap!
Címlap / Kultúra / Állatok világnapja - Gyere velünk az utcára vasárnap!

>

Állatok világnapja - Gyere velünk az utcára vasárnap!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség szeretettel vár mindenkit az ÁLLATOK VILÁGNAPJA alkalmából megrendezendő felvonulásra! 

A Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség 1991-ben alakult, több vidéki és budapesti állat- és természetvédő egyesület és alapítvány összefogása révén. A tagszervezetek száma jelenleg közel 45-50 szervezet, és egyre többen kérik felvételüket.
A tagszervezetek és a Szövetség célja az élővilág védelme, az állat és természetvédelem társadalmi támogatása, segítése és hatékonyságának növelése.

A szövetség által szervezett felvonulás október 7-én, vasárnap 10 órakor indul az V. kerület, Bazilika melletti parkolóból, és az Andrássy úton végig haladva a Hősök teréig tart az!

A HarmoNet olvasók, fórumozók, a Leroy kávéház melletti területen gyülekeznek! (Keresd a táblát!) Gyereket, kutyát, kecskét, görényt, lovat és persze fényképezőgépet hozzatok!

Csatlakozz a HarmoNet és a Lelencek akciójához! Hozd magaddal az összes lakásban kallódó aprót, és adjuk össze, amink van! Részletek itt >>>

A felvonulásra természetesen mindenféle állatot lehet hozni, ami kötőféken, pórázon vezethető!

A szervezők kérik a résztvevőket, hogy a transzparenseken a szervezet nevét tüntessétek fel, továbbá, hogy reklámanyagot a felvonulás végén, a Hősök terén osszanak majd!

A felvonulást rossz idő esetén is meg lesz tartva!

További információ: info.matsz@freemail.hu
Fotó: Ralf Scheer -piqs.de

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x