Bëlga-feeling élőben csütörtökön
Címlap / Kultúra / Bëlga-feeling élőben csütörtökön

>

Bëlga-feeling élőben csütörtökön

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A Bëlga zenekar mindig arra törekszik, hogy lehetőleg az újabb lemezeken ne ismételje önmagát. A fiúk mindig igyekeznek más témák, feelingek után kutatni zenében, szövegben és szövegmondásban is.  

 

Az új lemezen a feeling a kulcsszó. Előtérbe kerültek a „gépkocsi” által fémjelzett dalok, amikben nincs káromkodás (volt az már az előzőeken bőven és nem is kicsit:), amikben nem annyira nevet az ember konkrét poénokon, hanem a feelinget kapja el - vagy nem. Az új Bëlga lemez legalább ennyiben bizonyosan eltér az előzőektől. Ilyen nóta például az - értelemszerű, hogy miről szóló - Boros, a vágy-teli Hello BAZ megye (Bëlga blues), vagy a derűlátó De szar itt élni. Persze azért a Bëlga, mint pattanás a társadalom arcán, ezen a lemezen is kifakad, mivel a fiúk az előző lemez óta sok tapasztalatot gyűjtöttek az építőiparban, magyar vidékeken, vagy a tanninok terén.

Az új Bëlga lemezen jócskán lesz party nóta, igazi koncertszám. A zenei alapokat természetesen Dj Titusz készítette most is, sőt a Kovboj című dal első strófáját, refrénjét is ő írta és a Jenő című szerzemény szövegét is ő firkantotta papírra.A lemez megjelenését December 1-én a fiúk a Petőfi Csarnokban ünneplik egy nagyszabású koncerttel
, ahol meglepetés megadíszlettel és őszinte táncokkal igyekeznek elkápráztatni a nagyérdeműt.

A koncerten érdemes csinosnak lenni, mert TV felvétel is készül, ami remélhetőleg jövőre kerül a boltok polcaira a tervezett Belga DVD-n. A lemezhez már készül az első klip, amit ismét a Belgával Comet-díjassá vált rendező-operatőr Garas Dániel forgat.

Az új lemeznek még nincs végleges címe, egyelőre csak az ötödikként ismeretes.

Dátum: 2010-11-11
Helyszín: Corvintető, Budapest (Cím: Corvin Áruház 4. emelet, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utcából.)
Belépő: 800 HUF
 
 
[ 4209 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x