!DelaDap lemezbemutató az A38-on
hirdetés
Címlap / Kultúra / !DelaDap lemezbemutató az A38-on

>

!DelaDap lemezbemutató az A38-on

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

2012. augusztusában immár 20. alkalommal indulunk kedvenc fesztiválunkra, a Szigetre, az egy hét önfeledt együttlétért, a koncertek és előadások sokaságáért, vagy csak azért, hogy ott legyünk. A jubileumi alkalom okán most a fesztivál jön el az A38-ra, hogy januártól, havonta adjon egy kis ízelítőt az elmúlt Szigetek koncertjeiből, vagy még eddig ott nem látott bulikból, hogy aztán augusztusban ismét elinduljunk újabb koncertekért, más programokért vagy csak azért, hogy ott legyünk a Szigeten, immár huszadszor... 


Rendezvénynaptár
Január 26-án az elektronikus „nu-roma” zenekar, a !DelaDap igazán aktuális koncertre készül az A38-on: mindössze pár nappal az új nagylemez, az I Know What You Want megjelenése után lép fel a hajón, így a koncert lemezbemutató is lesz egyben. Emellett a régi-új énekesnő, a magyar származású Melinda Stoika is visszatért a zenekarba, úgyhogy nagyszerű mulatságra van kilátás. Előzenekar a hagyományos roma muzsikát játszó Vojasa, az A38 Hajó mindkét koncertről televíziós felvételt készít.


A fellépés egy friss sorozat nyitókoncertje. Az immár huszadik Sziget kerek jubileuma alkalmából most a fesztivál jön el az A38-ra, hogy januártól, havonta adjon egy kis ízelítőt az elmúlt Szigetek koncertjeiből vagy még eddig ott nem látott bulikból, hogy kellőképp felkészülten várhassuk az augusztust, a huszadik Szigetet.

Jegyár:
2500 Ft, elővételben: 2000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó megújult honlapján (www.a38.hu), vagy személyesen az A38 Hajón. 
 
[ 2728 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x