Minden nap más könyv közel féláron!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Minden nap más könyv közel féláron!

>

Minden nap más könyv közel féláron!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

A Bioenergetic Kiadó minden nap új és új sikerkönyvét hozza el nektek, szinte féláron, amiből egy napig rendelhettek. Holnap délig Balogh Béla Elkezdődött... című könyve vásárolható meg 40 % kedvezménnyel! 

 

Rendezvénynaptár
Ma is 40% kedvezmény!
Tekintettel a nagy sikerre, holnap délig Balogh Béla: Elkezdődött… című könyvét vásárolhatjátok meg a Bioenergetic Kiadónál 40% kedvezménnyel. A könyvet nagyon bemutatni nem is kell, hiszen a híre futótűzként terjedt el szinte azonnal a megjelenése után, álljon inkább itt egy kis részlet belőle:

„Új korszak küszöbén állunk. Vannak, akik már régen várják, vannak, akiket rettegéssel tölt el, és vannak olyan társaink is, akik a már bekövetkezett változásokból alig vettek észre valamit, sőt, jövőképpel is csak korlátozott mértékben rendelkeznek… Az emberek többsége azonban nyugtalan, és – miközben életét mindenki csak az örök MOST-ban élheti – gondolatban előre-hátra szaladgál az időben, kutatja, keresi, hogy valójában mi az, ami volt (gondolok itt a torzításmentes történelmi eseményekre), és – főleg – mi az, ami felé haladunk?”


 
 
[ 1750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x