Repülő kutyák, Rézerdő lakói és a pillepalackfa
hirdetés
Címlap / Kultúra / Repülő kutyák, Rézerdő lakói és a pillepalackfa

>

Repülő kutyák, Rézerdő lakói és a pillepalackfa

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-28

A Generali Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén visszaköltözik a Hajógyári- szigetre és ennek örömére talán az egyik legpazarabb - és szokás szerint ingyenes-programkínálattal várja fiatal és már nem annyira fiatal rajongóit.  


Rendezvénynaptár
Szombaton Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda produkciójával múlathatják majd az időt a lurkók a a vakáció első hétvégéjén, vasárnap pedig  Méhes Csaba és a Brass in the Five: A rézerdő lakói előadása várja őket. A nagyszínpad komoly táncos programmal is készül:  umcaccázni fognak a táncoslábú lurkók, angol keringő, bécsi keringő szól a hangfalakból,  a kedvenc mesék legszebb zenéire keringhetnek a  kis kisasszonyok és kis gavallérok.


A programok sokszínűsége alapján bátran állíthatjuk, hogy sok-sok foglalkoztató helyszín között az egyik legnépszerűbb a Kézműves Palota, amely ezen a hétvégén is új műhelymunkákkal  rukkol majd  elő. Az Újrahasznosító Műhelyben színes samponos, és tusfürdős flakonokból készülhetnek kulcstartók, ékszerek, tejesdoboz-pénztárcák, érdemes színes flakonokkal érkezni. A Gépszobor Műhelyben használt alkatrészekből műalkotások jöhetnek létre, az Agyagozó Műhelyben pedig agyagtárgyak, de bogyókból, magvakból terménybábokat is készíthetnek a türelmesebbek, és idén is elmerülhetnek a habkarton-építészetben.


Az eddigi években óriási sikerrel szerepelt a Dog Chow Disc Dogathon, azaz a frizbis kutyák nemzetközi versenye, és várhatóan idén sem lesz ez másképpen: Repülő kutyák, látványosság öt számban, szombaton és vasárnap is. Az Artista-Tanoda vendégei a Rippel fivérek, akik az artisták  - és remélhetőleg a Generali Gyerek Sziget visszatérő látogatói - körében legendás Mozgásakadémiájukkal érkeznek ismét. Idén is kipróbálhatóak lesznek  a cirkuszi mutatványok legsajátabb eszközeit: lengőkötél, trapéz, tisu (vászon, amelyen a magasba csavarodhatsz), gumiasztal, kötéltánc, egykerekű bicikli; az erő és ügyesség próbái várnak minden vállalkozó kedvű látogatót a Bohóctanya közvetlen szomszédságában.  A hello holnap! liget szintén az újrahasznosításnak szenteli a hétvégét, lesz Textilkert pillepalackfával  az Ökoszínpadon pedig Ki mit tud? Folyatódik a játékadományozás is , most  a kórházban ápolt daganatos betegségben szenvedő gyerekek számára . A felajánlások egy része - plüss játékok, mesekönyvek - közvetlenül a beteg gyerekekhez jutnak majd.


Várják továbbá a kórházpedagógusok munkáját segítő eszközöket: pl. különböző festékeket, színes ceruzákat,  társasjátékokat, DVD-ket, mese CD-ket. A felajánlásokat a Telekom Jótékony játékgyűjtő konténerénél lehet leadni, a Generali Gyerek Sziget Nagyszínpada mellett.
A részletes programért http://sziget.hu/gyereksziget/programok oldalon érdemes böngészni és a szervezők ismét azt kérik, hogy autó helyett tömegközlekedéssel vagy kerékpárral érkezzenek a látogatók..



 
 
[ 2047 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x