A drogdílerek hazugságaira készítettek fel több tízezer...
Címlap / Kultúra / A drogdílerek hazugságaira készítettek fel több tízezer budapesti lakost

>

A drogdílerek hazugságaira készítettek fel több tízezer budapesti lakost

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Mikulás napja apropóján 146 fehér ruhás önkéntes ment ki a hideg utcákra az eddigi legnagyobb drogmegelőző tájékoztató megmozdulás részeként. Az akcióval huszonnégyezer embernek adták át személyesen az Igazságot a drogokról.  

 

A drogdílerek hazugságai nagy hangsúlyt kaptak a héten. Az Igazság a drogokról felvilágosító kiadványok ugyan egyszerűen vannak megfogalmazva, de kitérnek konkrét hazugságokra, amit drogdílerek mondtak droghasználóknak, hogy rászedjék őket. Mivel tartalmilag nincsenek túlbonyolítva, de tartalmazzák a téma valós tényeit, ezért tudják sikerrel használni rendőrök, pedagógusok, szülők. Így a fiatalok is könnyen megértik belőle, hogy a valódi kérdés, hogy a drogokat, vagy az életet választják. A valós adatok megismerése után pedig a döntés általában a „NEM” a drogokra.


Egy vidéki kislány még évekkel ezelőtt mesélt az Alapítvány egy önkéntesének apja alkohol függőségéről. Az önkéntesek úgy gondolták, hogy minden gyermek megérdemli, hogy a szüleikkel közös karácsonyi időszak józanul teljen. Nem véletlen, hogy megannyi önkéntesnek kiemelten fontos volt, hogy a felvilágosító füzetekben külön fejezet beszél az alkohol ártalmairól.


Az érdekellentét az első percben egyértelmű volt a drogdílerek, és a hatalmas önkéntesi csapat tagjai között. A drog biznisz napjainkban több milliárd dolláros kereskedelmet bonyolít minden egyes évben. Tekintet nélkül arra, hogy ezzel hány életet, családot tesznek tönkre a drogokkal való kereskedelem napjaink legnagyobb illegális üzlete. Nem véletlen, hogy ilyen módon, amikor a drogmegelőzés hatására kevesebben akarnak drogokat fogyasztani az rögtön érdek ellentétet szül a drogmegelőzés, és a drogdílerek között. Valószínűleg a magyar drogkereskedők, és lobbistáik nem is nézik jó szemmel a Szcientológia Egyház által is támogatott Drogmentes Világért Alapítvány tevékenységét.


A Drogmentes Világért Alapítvány tevékenysége már Magyarországon is évek óta zajlik. A tapasztalat, amelyet az Alapítvány 160 országban való jelenléte biztosít a mostani budapesti megmozduláson is megnyilvánult. Épphogy elkezdődött hat budapesti helyszínen az Igazság a drogokról füzetek osztása máris érdeklődők állították meg az önkénteseket. Volt ahol egy iskola rendőr kérte meg a drogmentes Alapítvány önkénteseit, hogy küldjenek neki még füzeteket. Három helyen pedig pedagógusok rendeltek osztályaiknak az Igazság a drogokról füzetekből. 
 
[ 6431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x