Szokatlan és nem beskatulyázható: a Citizen Naïv zenekar
Címlap / Kultúra / Szokatlan és nem beskatulyázható: a Citizen Naïv zenekar

>

Szokatlan és nem beskatulyázható: a Citizen Naïv zenekar

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Kik ezek az őrültek?, kérdezi barátnőm, amikor átküldöm neki a Citizen Naïv egyik klipjét. Fábián Franciska és zenekara nem mindennapi jelenség, ezt kár is volna vitatni.  

 

A Citizen Naïv zenekar tavaly alakult. A csapat frontembere Fábián Franciska, aki színésznő, modell, író és költő is egy személyben (eddig megjelent kötetei: Mi történt Ióval? (regény,  2012), Gombamesék (mesekönyv, 2014), Csorba Csillag (versek, 2016). Szerepelt Gudenus Géza Abszolút Dogma (2014) és Anatóliai macska (2016) című filmjeiben, Litván Ádám Ráz Putyin (2017) című filmjében. Ezenkívül játszott magyar és külföldi kisfilmekben, versvideókat készít és fotómodellkedik. 2015-ben vált ismertté a Got Talent tehetségkutató műsor által, ahol saját versét szavalta. 

A Citizen Naïv saját meghatározásuk szerint az életvidám hétköznapok hírnöke. Szeretnek színt és humort vinni a szürkeségbe, felpezsdíteni a közönséget. Célkitűzésük egyértelműen a szórakoztató művész popzene és a vizuális élmény központúság ötvözése. Az akusztikus jazz és az intellektuális goth rock elemeit szívesen ötvözik a klasszikus gitár-pop zene szerkezeti elemeivel. A szövegvilág Fábián Franciska költészetéből adódik, a zene Soós Tamás jellegzetes gitárstílusából fejlődik ki.

A zenekar tagjai:
Fábián Franciska: szöveg, ének, billentyű, fuvola
Soós Tamás: zene, gitár
Zámbó Ede: basszusgitár
Regős Márton: szaxofon
Lovag Roland: dob
 
 
 


 

 
 
[ 1228 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x