IV. Zöldturmix Fesztivál Október 19. 10:00-18:00
Címlap / Kultúra / IV. Zöldturmix Fesztivál Október 19. 10:00-18:00

Lénárt Gitta

>

IV. Zöldturmix Fesztivál Október 19. 10:00-18:00

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ: 1105 Budapest, Szent László tér 1. 

Idén októberben negyedszerre nyitja meg kapuit a Zöldturmix Fesztivál, a nyers, növényi alapú életmód kiemelkedő rendezvénye.

A nyers étrend térhódítása figyelemre méltó, hiszen egyre többen szembesülnek különböző ételallergiával vagy intoleranciával, illetve ismerik fel a nyers zöldségek és gyümölcsök vitamin-, ásványi anyag- és enzimtartalmának áldásos hatását. Így a fesztivál nem csak a tejcukor-, tejfehérje- , vagy gluténérzékenyek számára, de az egészséges életmód követőinek is vonzó programokat kínál.

Az egész napos fesztivál érdekes programokkal és előadásokkal várja a kilátogatókat.
A délelőtt folyamán Lénárt Gitta, a fesztivál főszervezője, a Nyersétel Akadémia szakmai vezetője és a nyers, növényi életmód úttörője tart kóstolóval egybekötött előadást a zöldturmixokról és azok szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról.

Szintén az előadók között köszönthetjük Nagy László Zoltánt, aki a 80-10-10 néven híressé vált, elsősorban gyümölcs alapú növényi táplálkozásról tart előadást, amelynek során kiderül, miért van szükség az étrendben magas arányban a szénhidrát bevitelre és a fehérje és zsír koncentráció visszaszorítására.

Az Életkonyha képviseletében megismerhetjük Repka Ágnest is, a nyers vegán gasztronómia érdekességeiről tart előadást.
A Zöldturmix Fesztiválon először lép fel Kertész Róbert (Vegán Ironman), aki néhány hónappal korábban úgy döntött, nagyrészt nyers ételekből álló növényi étrenddel vág neki az Ironman versenynek, ami extrém fizikai sportteljesítmény. Sőt, Robi a versenyt szoros egymásutánban kétszer is teljesítette a nyár végén és még az Év Vegetáriánusa elismerést is elnyerte.
A fesztivál egyik leglátványosabb eleme egy nyers zöldségekből és gyümölcsökből álló, a helyszínen készített élő mandala lesz, Deák Csaba mandala-szakértő vezetésével.

A zenekedvelők sem maradnak program nélkül: délután Kőrösi Gábor tart Sirius hangfürdőt tibeti hangtálak és különleges hangszerek segítségével.

A felsorolt programokon kívül nyersétel „főző” verseny, sok egyéb érdekesség és számos kiállító várja a látogatókat.

További információ és részletek:
www.facebook.com/ZoldturmixFesztival
www.facebook.com/events/690458051048879/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3937 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x