Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
hirdetés
Kultúra
Tojás helyett festékbomba - tavaszünnep Indiában, a Hólí

Sajátos módon ünneplik Észak-Indiában a tavasz eljövetelét. Pont olyan színpompával, mint a mi húsvéti tojásainknál, csak éppen nem tojást festenek, hanem egymást. A kétnapos ünnep második napján szinte kitör az őrület, repkednek a festékbombák, folyik a színes olaj és a tinta. Mi ennek az eredete?


Görög Ibolya modormentő tanácsai

Bár a ceremoniális viselkedés általában már nem elvárás, azért néhány alapvető udvariassági formát nem árt ismernünk. Magyarország talán leghíresebb protokoll szakértője válaszol a Harmonet kérdéseire.


Elhalasztják a bemutatókat

Tolódik a Hét kis véletlen és a New Orleans: A zene városa című filmek bemutatója. A mozik újranyitásának függvényében december végén vagy januárban vetítik először ezeket a filmeket.


Országosan látható lesz a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál programja

November utolsó és december első napjaiban mintegy húsz filmmel és kísérőprogrammal érkezik a "Zsifi". Az idei évben a vetítéseket és kísérőprogramokat kizárólag online tartják meg.


Idiot Prayer - Nick Cave új koncertfilmje országszerte a moziban

A világpremierrel egy időben már látható országszerte a mozikban Nick Cave új koncertfilmje, az Idiot Prayer, amelyben az ausztrál dalszerző-énekes zongorán kísérve, szólóban adja elő dalait.


Elkészült a Hét kis véletlen előzetese

November 26-ától láthatják a hazai mozikban a nézők a Megáll az idő rendezőjének új filmjétTöbb ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x