Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Kultúra
Így látták őseink a csillagokat

Vajon hogyan tekintettek elődjeink a világűrre és milyen felvetéseket, mítoszokat szőttek köré? Mi szolgált alapjául a mai csillagászatnak, és miként változtak a tudományos nézetek az évszázadok során?


Olvasóival együtt írja új regényét Mészöly Ágnes

Most, hogy az írók és az olvasók is önkéntes karanténba vonultak, a Pagony és a Tilos az Á szerzői a lehető legkreatívabb módokon segítenek átvészelni a bezárva töltött időt.


Meg fogjátok csinálni! Egy 19. századi nőjogi aktivista élete

Irma von Troll-Borostyáni, az első salzburgi nőjogi aktivista, író, újságíró egész életében az egyenjogúságért, a nők választójogáért, a prostitúció felszámolásáért, a nők és a fiatalok képzéséért küzdött. Magyar férfihoz ment feleségül, de házassága tűnik a legkevésbé érdekesnek élettörténetében.


A pszichoszociális fogyatékosság nem zárja ki a tehetséget, sőt!

A tehetség olyan kincs, ami sokszor rejtve marad. Keresni kell, és segíteni, ha rátaláltunk. 2011 óta létezik egy program, amely lehetőséget nyújt a pszichoszociális fogyatékossággal élőknek tehetségük, értékeik megmutatására a kreatív kifejezés legkülönbözőbb területein.


Ma van február 30.! Mi van?!

Jó, igazából nincs, de volt idő, amikor volt ilyen nap a naptárban. A rómaiaknál, a svédeknél, meg a Szovjetunióban is.


Kardos Gábor fotóival jelent meg az új Besh o droM album

Megjelent a 20 éves Besh o droM jubileumi lemeze Besh o droM 20 címmel. A lemezhez egy kis könyv is társul Kardos Gábor fotóival.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x