Kütyü és tudomány - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda...
Kütyü és tudomány
Szeretnénk spórolni a fűtésen

A gázfűtés ára olyannyira megemelkedett az elmúlt időszakban, hogy nagyon sok háznál egyszerűen leváltják hagyományos - nagyon sok munkával járó - fatüzeléssel, de legalább is szinte mindenki igyekszik valamilyen trükkel csökkenteni a gázszámlát- írja a ventil-team.hu.


Drogellenes nagyhatalom lett Magyarország

Már az idei nyár kezdetén Brüsszelbe kapott meghívást országunk legjelentősebb drogmegelőzési kampánya, hogy minisztereknek, nagyköveteknek, és számos ország drogmegelőzési vezetőjének mutassa be a kampány módszereit, eredményeit.


Sokan vannak, akik csípik a méheket

Már 3800 méhet fogadtak örökbe a Greenpeace hétfőn indított "Csípem a méheket!" kampányában.


Nyári egyetem a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán

Immár negyedik alkalommal rendezi meg Nyári Egyetemét a Tan Kapuja Buddhista Főiskola, amelynek keretében július 21. és augusztus 20. között több magas rangú buddhista mester is érkezik az intézménybe előadásokat és elvonulásokat tartani.


A technológiai vívmányok 4-ből 3 embert közelebb hoztak családjukhoz

A kutatás, ami arra derít fényt, hogy a különböző elektronikai eszközök használatával mennyi időt töltünk és hogy ez mennyiben befolyásolja a társas kapcsolatainkat.


Magyar találmány a biztonságos bicajozásért

A tekerést biztonságosabbá tévő magyar találmány megjelenése várható az utakon világszerte - ha a kerékpáros társadalom is segít benne. A Useeme egy LEDes, mozgásvezérelt irányjelző karkötő, ami a hagyományos, karjelzéses indexelést teszi jól láthatóvá.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x