Tartós világbéke TM
hirdetés
Címlap / Őrület / Tartós világbéke TM

Tartós világbéke TM

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Maharishi Mahesh Yogi védikus tudós felszólítja Busht a Tartós Világbéke Alap támogatására 


Rendezvénynaptár
A szeptember 11-ei amerikai terrortámadást követõen Maharishi Mahesh Yogi védikus tudós, a Transzcendentális Meditáció megalapítója a New York Times és a Washington Post újságokban közzétett egy egész oldalas nyitott levelet George W. Bush elnök, a Kongresszus vezetõi, és minden amerikai békeszeretõ polgár számára, hogy támogassák az általa létrehozott Tartós Világbéke Alapot.

Az USA vezetõ lapjaiban megjelent felhívás tényszerû adatokat ismertetve megkérdõjelezte a jelenlegi legkorszerûbbnek mondott védelmi és harcászati technológiák hatékonyságát, valamint a védelmi költségvetés évi 300 milliárd dolláros pazarló kiadását. Ezzel szemben felhívta a figyelmet az elmúlt 30 év intenzív tudományos kutatására, mely több mint 600 tanulmányban vizsgálta a Maharishi által bevezetésre került Egyesített Mezõ Technológiákat, köztük a Transzcendentális Meditációt és a TM-Szidhi programot. A 210 független kutatóintézet által végzett kutatások közül 50 tanulmány foglalkozik a TM és a TM-Szidhi program társadalmi hatásaival, megállapítva, hogy ezen módszerek csoportos gyakorlása hatékonyan képes csökkenteni a társadalmi feszültségeket, mely a háborús konfliktusok, bûnözés, a terrorizmus, és a balesetek erõteljes csökkenésében mutatkozik meg.

Maharishi és vezetõ tudósai - köztük Dr. John Hagelin Kibly-díjas kvantumfizikus - a sok évtizedes tapasztalat és az azokat alátámasztó tudományos kutatások alapján kidolgozták a Tartós Világbéke Tervét, mely 40 ezer védikus tudósból álló csoport létrehozását célozza meg Indiában, akik egy, a számukra felépített speciális elrendezésû városban, hivatásszerûen gyakorolják Maharishi Transzcendentális Meditáció és TM-Szidhi programját, valamint egy speciális védikus béke-eljárást (Jagják). A csoport mûködését a Tartós Világbéke Alapba adományozott egymilliárd dolláros pénzösszeg kamata fogja biztosítani.

November 14-én a Maharishi bejelentette, hogy "el kell kezdenünk bejelenteni azt, hogy nagyon rövid idõn belül létrehozzuk a 40 ezer fõs Védikus Pandit csoportot a Gangesz partjainál. És akkor a világtudatot a rendezettség, harmónia és világbéke intenzív légköre itatja majd át, mivel a Védikus Panditok hatalmas Jagjákat végeznek majd. Egy saját kolóniát fognak alkotni, melyet nem zavar majd meg egyetlen külsõ hatás sem. Így tehát megoszthatjuk most minden, a világ sorsát szívén viselõ személlyel azt az örömhírt, hogy amikor létrehozzuk a Világbéke Globális Országának fõvárosát ezzel a 40 ezer fõs Pandit csoporttal, világszerte érezhetõ lesz a kollektív tudat harmóniája."

A TMinfo.hu információ szerint a New York Times-ban és a Washington Post-ban megjelent felhívást követõen három milliárdos - köztük Ted Turner - adománya meghaladta az egymilliárd dollárt, így a csoport szervezése elkezdõdött. A 40 ezer fõs csoport létrehozása után a Maharishi újabb nagyszabású terve a világ 40 legszegényebb országának felemelése lesz, melyre a Maharishi Védikus Mezõgazdaságot hívják segítségül. Ezen felül továbbá háromezer Béke Palota felépítését tervezik (köztük Budapesten), melyek regionális oktatási központként fognak mûködni.

Antal Béla
http://tminfo.hu


 
 
[ 936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x