Fogadj örökbe kihalófélben lévő állatot!
Címlap / Őrület / Fogadj örökbe kihalófélben lévő állatot!

Fogadj örökbe kihalófélben lévő állatot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A WWF (World Wide Fund for Nature, Természetvédelmi Világalap) honlapján hosszú ideje díszeleg az ajánlat: Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékkal! 

A Fővárosi Állat és Növénykerthez hasonlóan már a természetben, a vadonban is   örökbe fogadhatunk állatokat. A program olyan állatfajok megmentéséért jött létre,   melyekből a Földön megtalálható példányok száma a kritikus szintre - s ha lehet az alá - csökkent. A wwf honlapján most részletes leírást ad az örökbefogadási programról. Az örökbefogadás és így támogatás díja 10.000 Ft. A kedves nevelőszülő oklevelet és egy   plüss kedvencet kaphat pénzéért, na és persze azt a csodát, hogy lelkes   természetbúvárok segítenek életben tartani ezeket a páratlan szépségű állatokat.

 

A budapesti Állatkertben is lehetünk nevelőszülők! Nem árt tudni, hogy a több, mint140  éves kertben szülői értekezleten is részt vehetnek a segítők, s látogathatják is az állatokat. Így ha nincs ötleted közelgő születésnapokra, névnapokra, a szerelmesek  varázsos ünnepére, vagy már most bebiztosítanád magad előre gyereknapra, a legjobb ajándék lehet, járj utána!

 

 

További információ: http://www.wwf.hu/
http://www.zoobudapest.com/h_index.htm

 

 

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3146 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x