Ausztráliába ment: A stáb
Címlap / Őrület / Ausztráliába ment: A stáb

Ausztráliába ment: A stáb

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

Élő valóság show Ausztráliából magyar szereplőkkel. Útra kelt ’A stáb’ című, népszerű reality show négy szereplője, hogy három hetet együtt töltsenek a távoli kontinensen. Kalandjaikat a rajongók is figyelemmel kísérhetik a televízióban.  

Zimány Linda, Mark, Tóth Gabi és Anti Fitness Tomi 30 órás repülőútra indultak. Gabi életében először ült utasszállító repülőre, Lindának és a többieknek poggyász túlsúly problémáik voltak... Ausztráliai kalandjukat május 12-től ’A stáb’ második szériájában láthatjátok a televízióban!

A népszerű reality show szereplői a távoli Ausztráliába utaztak, hogy együtt töltsenek három élménydús hetet. ’A stáb’ szereplői Tóth Gabi, Anti Fitness Tomi, valamint a szerelmespár, Mark és Linda hétfőn szálltak fel a repülőre.

Tóth Gabi egy kicsit tartott a 30 órás repülőúttól, hiszen nagyobb gépen még nem utazott korábban.

- Nagyon izgulok, hiszen ez az első nagyobb utazásom. Örültem, de egyben óriási félelem is volt bennem az utazás miatt, ezért felkeresem a természetgyógyászomat, hogy legyőzzem félelmemet. Ez szerintem tökéletesen sikerült. Most már csak az ausztráliai kalandokat kell túlélünk.... – nyilatkozta Gabi megszeppenve a reptéri várakozás alatt.Linda és Mark óriási bőröndökkel érkeztek a repülőtérre, és már alig várták, hogy túllegyenek a kegyetlenül hosszú utazáson és megérkezzenek a kenguruk országába.
- Annak különösen örülök, hogy nyári ruhákat kell vinni, mert így többet lehet pakolni. Rengeteget utazom és mint általában most is túlsúlyos a bőröndöm – meséli nevetve Linda, aki azt is elmondta nekünk, hogy bár rutinos utazó, legmesszebb Amerikában volt. Ausztrália számára is óriási élmény lesz. 

Az utazás ötlete egyébként Tomitól származik, akinek barátai élnek kint. Tomi addig győzködte Markot, míg ő is rábólintott az utazásra. Linda sem vacilált sokat, s ha már ők hárman útrakelnek, akkor Gabit is bevonták a kalandba. Önállóan intézték az utazással járó ügyeket, s mire mindennel meglettek, már csak a menedzsereiket kellett meggyőzniük. Mark és Tomi esetében ez nem volt könnyű, ám újabb ötlet vetődött fel: ha már úgyis együtt vannak a fiatalok, akkor miért ne készülhetne Ausztráliában ’A stáb’ második része. A VIVA támogatta az ötletet, így a “csavargást” felügyelettel, és a kamerák kereszttüzében folytathatják a zenészek.

Egyedül nem vágtam volna bele, de Markékkal biztosan kellemesen telnek majd a napok. Azt sajnálom csak, hogy az Anti Fitness Club másik három tagja nem tarthatott velünk. Dolgoznak a srácok az első albumunkon, és a suliból sem kaptak engedélyt. –árulta el Tomi.

-Régi vágyam, hogy eljussak Ausztráliába, ezért sem gondolkodtam sokat Tomi ötletén. Eddig mindig egyedül, vagy haverokkal utazgattam, ez lesz az első alkalom, hogy a szerelmemmel is megoszthatom ezeket az élményeket – kontrázott rá Mark.

Tóth Gabi, Zimány Lida, Mark és Anti Fitness Tomi a reality show vége után is összetartanak, hiszen nemcsak barátságok, hanem Mark és Linda között szerelmi szál is szövődött. Nem csoda, hogy örömmel fogadták, lesz folytatása a valóság shownak, amit hamarosan láthattok majd a képernyőn.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3229 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x