Az élvezet a kádban kezdődik! Aztán az ágyban folytatódik...
Címlap / Őrület / Az élvezet a kádban kezdődik! Aztán az ágyban folytatódik

Az élvezet a kádban kezdődik! Aztán az ágyban folytatódik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A legújabb lakberendezési trend szerint a milliós villákba, szállodai luxus szobákba, méregdrága lakásokba egy észbontó újdonságot vezettek be, ez pedig a hálószobába épített fürdőkád!  

Persze nem akármilyen fürdőkád, hiszen arra ott van a fürdőszoba. Az már régi sláger, hogy a háló és a fürdő egy légtérben, esetleg összenyitva van. Ez a megoldás sem eléggé higiénikus, sem eléggé intim. Eleinte ezt külön csak fürdésre használt helységgel oldották meg, vagy két hálószoba volt: egy alvásra, egy lubickolásra.

Az igazi ötlet nemrég látott napvilágot: a fürdésre külön luxus fürdőszoba minden kényelemmel ellátva, akár szaunával és pihenőággyal ellátva, a hatalmas hálószobában pedig mindössze egyetlen kád kap helyet az ágyon, és a szokásos berendezésen kívül. Ez pedig nem akármilyen kád! Leginkább nem tisztálkodásra való, hanem az élvezetek halmozására: pezseg, átlátszó, melegít, masszíroz, illatozik, habosít, zenél, víz alatti fényjátékot játszik, és akinek ez sem indítja be a fantáziáját, az akár az ágyát is kidobhatja.

Szólj hozzá a témához te is fórumunkon>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x