Hotel, kizárólag hölgyeknek – Egy új szolgáltatás, ami...
Címlap / Őrület / Hotel, kizárólag hölgyeknek – Egy új szolgáltatás, ami megrengette a világot

Hotel, kizárólag hölgyeknek – Egy új szolgáltatás, ami megrengette a világot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

A férfiak felháborodtak, mert a nőknek ezentúl már saját szállodáik vannak, ahová kizárólag a gyengébb nem képviselői tehetik be lábukat. 

Eddig is bőven volt választék a szállodaiparban.
Wellness, luxus, sport, vagy éppen minihotel – a kínálat végtelen. Most egy új, és rögtön nagy vihart kavaró típus jelent meg a piacon: a női szállodák. A férfiak diszkriminációról beszélnek, a tulajdonosok üzletről, a nők számukra megfelelő kínálatról. A női szállodák egy pillanat alatt rendkívül népszerűek lettek a hölgyek körében. Elsősorban egyedül utazó üzletasszonyok veszik igénybe a szolgáltatást, akik nagyra becsülik a kényelmet, a diszkréciót, és szeretik elengedni magukat két nehéz tárgyalás közt. Ilyenkor jól jön egy olyan hely, ahol egész biztosan nem fog egyetlen idegen férfival sem találkozni, akik előtt muszáj akkor is jól kinézni, amikor éppen semmi kedve hozzá az embernek, és az is biztos, hogy egyedül utazó nőként nem kell kitennie magát annak, hogy a férfiak azonnal prédát látnak benne, és lecsapnak rá. Ezekben a női szállodákban egyedül is teljes biztonságban érezhetik magukat az idősebb hölgyek, a kisgyermekes anyukák, a pihenni vágyó sztárok, a magányos üzletasszonyok.

Itt minden a kényelemről és a biztonságról szól.

A szobákban hatalmas sminkasztal, a fiókban pótharisnya, a fürdőben minden olyan apróság, amire egy nőnek szüksége lehet. A folyosón nyugodtan mászkálhatsz törölközővel a fejeden, vacsoránál sem kell attól tartanod, hogy minden pasi rád nyomul, facér csajszira. Semmi zaklatás, semmi megfelelési kényszer, a személyzet meg a végletekig megértő, és nem kell magyarázkodni, miért nem találod a szobakulcsot, mert éppen zaklatott vagy, mert…

Az Egyesült Államokban már rengeteg ilyen szálloda létezik
.
Japánban pedig eddig úgy oldották meg a kérdést, hogy voltak külön női szintek a hotelekben, mint ahogy vannak külön női kocsik a metrón. Most az arab államokban nyitnak sorra a női hotelek, ahol mostanában már egy kicsit több szabadság jár a nőknek, enyhítettek a szigorú törvényeken, és nőtt a hölgyek mozgástere. Itt van a legnagyobb keletje a női hoteleknek, ahová a már önállóan is közlekedhető, de a férfiakkal mégsem érintkezhető nők biztonsággal betérhetnek. Valószínűleg India lesz a következő ország, ahol sorra nyitnak majd a nők számára épülő szállodák. Itt eddig is számos szolgáltatás működött kifejezetten hölgyek részére, mint például a női taxi, és az igény hatalmas! Egyre több a gazdag, tanult, dolgozó asszony, és a fiatal lányokat sem zárják már hárembe, de a társadalmi elvárás, hogy a nők, még ha szerepet is vállalnak a közéletben, nem keveredjenek férfi társaságba, szükségessé teszi ezt az egyszerre modern és mégis a hagyományokat tisztelő szolgáltatást.

Európában mindez egészen máshogy van. Itt a férfiak alaposan felhúzták az orrukat, és kirekesztve, sőt, megkülönböztetve érzik magukat, és az emberi jogokat, egyenlő elbánást emlegetik. Az persze egészen más, amikor ők vonulnak el a haverokkal sörözni, tekézni, egy csakis férfiaknak való kocsmába…

HarmoNet tipp:
Fűtetlen, jeges szobák ellen túlfűtött, forró vágyak>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1408 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x