Bírság grimaszért, börtön rágózásért - képtelen törvények...
Címlap / Őrület / Bírság grimaszért, börtön rágózásért - képtelen törvények a nagyvilágból

Bírság grimaszért, börtön rágózásért - képtelen törvények a nagyvilágból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Tudtad, hogy Szingapúrban börtönbe zárnak, ha rágózol? Vagy, hogy Angliában törvény tiltja, hogy meghalj a parlamentben? Nem? Akkor jó lesz, ha elolvasod a cikket, mert a törvény helytelen ismerete nem mentesít! 

Például, ha Svájcban este 10 után lehúzod a wc-t, máris kopogtat a rendőr. Törvényileg tilos továbbá vasárnap kocsit mosni vagy ruhát szárítani.

Szingapúrban törvény tiltja a rágógumi árusítását és a rágózást, különleges esetben orvos felírhatja receptre, de ha valakit rajtakapnak, hogy valahova rágógumit ragasztott, börtönbe csukják!

Mexikóban, ha káromkodsz az utcán, lecsuknak - ez persze nem feltétlenül baj -, Oklahomában már akkor is, ha grimaszolsz. Utóbbi helyen a házasság előtti szexet is büntetik, és 2006-ig a tetoválás is tilos volt. Guamban ellenben a szüzeknek tilos a házasság, itt külön szakma fejlődött ki a lányok első éjszakájának elvégzésére, igen szép fizetség fejében.

Franciaországban szigorúan tilos a vonaton csókolózni, a hamutartó pedig gyilkos eszköznek számít. Ha valaki disznót tart, törvényt sért, ha Napóleonnak nevezi el az állatot.

Ha meg akarsz halni, ne válaszd az angol parlamentet, se a francia Le Lavandou városkát: mindkét helyen törvény tiltja az elhalálozást. Előbbi helyen azért, mert mindenkinek állami temetés jár, ha a parlament épületében hal meg, ám ha törvénytelenül, akkor nem kell drága temetést tartani. Utóbbiban a temető megtelt, így nincs hely eltemetni a halottakat, ezért inkább megtiltották az elhalálozást.

Indonéziában halálbüntetés terhe mellett tilos maszturbálni - ami azért veszélyes kijelentés, Thaiföldön ugyan ez jár akkor, ha valaki nem hord fehérneműt.

Arizónában tilos tevére vadászni - nem mintha élne teve Arizónában - kaktuszok bántalmazásáért pedig 25 év börtön jár.

Bahreinben egy férfi orvos megvizsgálhatja egy nő nemi szervét, de csak tükörből nézheti. E miatt nem tudni a nőgyógyászokat vagy a fiatal lányokat érdemes jobban sajnálni.

Az egyesült államokbeli Vermontban az asszony csak akkor hordhat műfogsort, ha megkapja rá férje engedélyét. Ennek a törvénynek a kialakulása külön érdekes lehet...

Floridában szigorúan tilos hajadonoknak ejtőernyőzni - sok lehet arrafelé a hagyatéki ügynök -, vasárnap mindenkinek tilos az ugrás, mint minden egyéb más is, amire rá lehet fogni, hogy munkavégzés.

Alabamában börtön jár a bekötött szemű vezetésért - persze csoda, ha ezt túléli -, Ohioban nem szabad részegen horgászni és nem élhet öt nőnél több egy fedél alatt - kihívás lehet az 5. leány gyermek elhelyezése egy gyerekcentrikus család számára -, Texasban köteles vagy 24 órával az elkövetés előtt írásban vagy szóban előre értesíteni az áldozatot, ha ellene bármilyen bűncselekményt készülsz végrehajtani! - ehhez már nem is lehet mit hozzáfűzni... Karolinában törvény tilt bármilyen maszkos összejövetelt - a farsang ezek szerint ismeretlen -, Németországban szintén, kivéve a farsangi bálokat.

Oroszországban a nőknek börtönbüntetés a jutalma, ha vodkával zuhanyoznak. Micsoda pazarlás!

Angliában hazaárulás vétkét követed el, ha fejjel lefelé ragasztod fel a bélyeget a borítékra. Ebben az országban minden 14. életévét betöltött férfi köteles napi 2 órát gyakorolni az íjászatot, és ha Yorkban olyan skóttal találkozik, akinél íj és nyílvesszők vannak, azt szabadon lelőheti! Ebben az országban egy várandós hölgy bármikor és bárhol szükségét végezheti, Liverpoolban a halboltban árusító eladónők törvény adta joga, hogy fedetlen keblekkel mutatkozzon. Ha egy férfi akarata ellenére csókol meg egy nőt, az jogosan orrba !haraphatja!.
Felségsértést követünk el, ha kutyánk a királyi ház egy állatával kerül intim kapcsolatba! Ha a hegyesebbik végén töröd fel a tojást, egy napra bezárhatnak - ez biztos nem ősi babonán alapszik, ugye... Tilos a parlament épületébe páncélingben és vértben belépni.

A libanoni férfiak legálisan élhetnek szexuális életet állatokkal, de az állatnak nősténynek kell lennie. A hím állatokkal folytatott szexuális kapcsolat halállal büntethető.

Irakban a férfiak törvényesen szeretkezhetnek halott feleségükkel, de csak akkor, ha az még nem hűlt ki.

Indiában a nászéjszakán kötelező egy tehén jelenléte is. Kolumbiában ugyanekkor a lány anyjának a szobában tartózkodását írja elő a törvény.

Katarban a nőknek kötelező az arcukat elfátyolozni, de a mellük kilátszhat.

Hong Kongban a megcsalt feleségek legálisan gyilkolhatják meg házasságtörő férjüket, de csak puszta kezükkel tehetik meg.

Kambodzsában megkövezik azt a nőt, aki megérinti egy férfi heréjét. Az újévi mulatságokon tilos vízi pisztolyt használni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x