Sztárok az életért! Közös séta és Zséda koncert (Fotókkal!)...
Címlap / Őrület / Sztárok az életért! Közös séta és Zséda koncert (Fotókkal!)

Sztárok az életért! Közös séta és Zséda koncert (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Zséda és a sztárok közös erővel vesznek részt a mellrák elleni küzdelemben. Üzenetük: Figyelj magadra, járj ellenőrzésre, és ha baj van, akkor sem maradsz egyedül! Sétálj együtt a sztárokkal, majd lazítás képpen nézd meg Te is az először bemutatásra kerülő új Zséda klippet! 

Szeptember 13-án, szombaton 11 órakor a Petőfi Csarnoktól indul 10. alkalommal a Gyaloglás az életért. Ez a rendezvény a mellrák ellenes küzdelem szimbóluma. Nem mehetünk el a probléma mellett, hiszen Magyarországon évente 6000 új megbetegedést regisztrálnak. A nemes ügyhöz már több mint húsz ismert hölgy is csatlakozott, így Zséda, Koós Réka, Tallós Rita, Détár Enikő, Madár Veronika, Ada, Kovács Katalin, Zimány Linda, Orosz Barbara, Debreczeni Zita, Tóth Vera, Kovácsovics Fruzsina, Szinetár Dóra, Létay Dóra, Lilu, Keleti Andrea, Pécsi Ildikó, Kisó, Kapócs Zsóka, Erdélyi Mónika, Lola, Balogh Edina, Lóránt Kriszta. A programot Zséda nagykoncertje zárja, ahol az énekesnő videoklipjét is bemutatja, részletek alább.


Szenzációs Zséda klippremier!
Gyaloglás az életért rendezvényen mutatja be legújabb, Fekete rúzs című dalának videoklipjét Zséda.

A jótékonysági rendezvényt este hat órakor Zséda látványos nagykoncertje zárja a Petőfi Csarnokban. A koncert végén hatalmas kivetítőkön vetítik le először az énekesnő legújabb videoklipjét. „Az új albumom első, bemutatkozó klipje ez, amelynek címe Fekete rúzs. A zeneszerző Rakoczai Viktor, a szöveget Geszti Péter írta”, árulta el Zséda.

„Azért veszek részt ezen a rendezvényen, mert különösen fontosnak tartok minden női kérdést, amely az egészséggel kapcsolatos. Számos eset akadt a környezetemben is, amelyek kisebb- nagyobb családi tragédiákhoz vezettek. Így nem kérdés, hogy a mellrák ellenes küzdelemben, és a szűrésre való felhívásban is részt veszek”-, mondta az énekesnő.

A szám és a klip, ahogy a címe is sejteti csajos, dögös lesz, Zséda egészen új arcát mutatja be.

„Hat fantasztikus táncossal együtt én magam is végig táncolok a videoklipben.  A koreográfiát a Csillag születik koreográfusa, Papp Timi készítette, aki maga is szerepel a kisfilmben, ahogyan Kovács Gergely Csanád, a Megatánc győztese is”-, tette hozzá az énekesnő. A klip másik érdekessége, hogy az operatőr székébe Tombor Zoltán divatfotós ült, aki Zséda nőies, szexis énjét akarta hangsúlyozni. A klip premierje tehát a Gyaloglás az életért rendezvény záróakkordjaként, Zséda nagykoncertjének végén lesz.


Zséda koncert:
Helyszín: Petőfi Csarnok
Időpont: 2008.09.13. szombat, 18.00 óra
Programok:
11.00 – 13.00: Regisztráció a Petőfi Csarnoknál
13.00: Bemelegítés Katus Attilával
13.30: Gyaloglás az Életért
16.00 órától fellépők a Petőfi Csarnokban:
16.00 – 16.30: Gáspár Laci koncert
16.30 – 17.00: Four for Dance tánc-show
17.00 – 17.45: Musical válogatás Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán előadásában
18.00 – 19.30: Zséda nagykoncert

A gyaloglás útvonala:
Petőfi Csarnok – Zichy Mihály út – Olof Palme sétány – Városligeti körút – Felvonulási tér – Városligeti fasor – Bajza utca – Andrássy út – Hősök tere – Kós Károly sétány – Városligeti körút – Petőfi Csarnok
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8269 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x