Ammá: tízezrek anyja - Találkozás Ammá magyar követőjével...
hirdetés
Címlap / Őrület / Ammá: tízezrek anyja - Találkozás Ammá magyar követőjével

Ammá: tízezrek anyja - Találkozás Ammá magyar követőjével

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-19

Ammá ma a világ egyik első számú spirituális vezetője. Nem részesíti előnyben különösebben egyik vallási irányzatot sem, az Ő vallása a szeretet és a szolgálat. Ammá szerint "a szeretet a boldog élet alapja. A szeretet a mi igaz természetünk. A szeretet kölcsönös kimutatása otthon kell elkezdődjön: szülők és gyermekek, házastársak között. Csak ekkor lehet béke és harmónia otthon és a társadalomban is." 


Rendezvénynaptár
Önzetlen szolgálat
„Az emberek kétféle szegénységet ismernek. Az egyik az élelem, ruházat és fedél hiánya, a másik az a szegénység, ami a szeretetet és az együttérzést nélkülözi. A második az, amit fontosabb kielégíteni, mert ha a szívünk a helyén van, akkor teljes erőnkkel fogjuk támogatni azokat, akiknek nem jutott elegendő élelem, ruházat és fedél a fejük felé.”

Ammá, határtalan együttérzésének következményeként, folyamatosan növekvő nemzetközi szervezetet működtet M.A Math jótékonysági alapítvány néven.
Az alapítvány az ENSZ tanácsadójává vált a szegények és szenvedők szolgálatáért tett erőfeszítéseinek köszönhetően, tartozzanak akármely etnikumhoz vagy vallási felekezethez.
Ammá 1995-ben építette fel Dél-India legjobban felszerelt kórházát, ahol megnyitása óta a 2 millió betegből, mintegy 750 ezret teljesen ingyen láttak el, 1300 ágyon, több mint 30 osztályon.

A 2004 decemberi, Indiára és Sri Lankára lesújtó tsunami után, Ammá több mint 20.000 önkéntest mozgósított a szenvedők megsegítésére, 30.000 ember részére szervezett ideiglenes orvosi ellátást, szállást és ennivalót, valamint 22 millió dollárt adományozott a tsunami által lerombolt házak újjáépítésére.

A 2005-s Katrina hurrikán után 1 millió dollárt adott újjáépítésre az amerikaiaknak - ez volt az egyik legnagyobb adomány a Civil szervezetek felajánlásai közül.

Jótékonysági szervezete évente több mint 2 millió embert lát el élelemmel, önkéntesei 72.000 adag ételt osztanak ki évente hajléktalanoknak. Indiában évente 100.000 nélkülöző nő, gyerek és fizikailag / mentálisan sérült ember kap életjáradékot.

Ammá központja 55 iskolát üzemeltet India szerte. Minden évben legalább 5000 tanuló részesül ingyenes oktatásban. Az Indiai állam által elismert Amrita Egyetemen mérnöki kar, vezetői képzés, orvosi kar, nővérképzés, valamint gyógyszerészeti kar működik.

Ammá kezdeményezésére a világ minden részén úgynevezett “Zöld Barátok” köre működik, aminek keretében évente kb.150 ezer új palántát ültetnek el. Emellett oktatással hívja fel a fiatal nemzedék és a falusi lakosság figyelmét az Anyatermészet megóvására.

Szombaton tartják az idei év utolsó Ammá találkozóját. Ez alkalommal Peremartoni Krisztina lesz a vendég.
Krisztina több mint 8 éve ismeri és követi Ammát. Utazott vele Indiában, Európában, Amerikában. Jelenleg Amerikában él a Nyugati parton, Ammá san ramoni Ashramjától nem messze. A san ramoni Ammá legnagyobb nyugati ashramja, ahol minden évben heteket tölt.

A programon
- lesz egy rövid meditáció
- levetítenek egy filmet, amit Krisztina készített az indiai ashramban
- Krisztina mesél Ammával kapcsolatos élményeiről
- beszélgetés Ammáról az életről és egyebekről J
- beszámoló a müncheni utazásról, Ammá öleléséről és a több mint 60 fős magyar csoportra irányuló figyelméről
- ismertető: 2009 első félévének programja, többek között Ammá Integrált Amrita (IAM) (csakra) meditációs technikája és elsajátításának lehetősége
- hozzájuthatsz Ammá CDkhez, DVDkhez, könyvekhez és egyéb Ammá termékekhez is

Program időpontja: 2008.12.13. 10.00 - 13.00
Program helyszíne: Ady Endre Művelődési Központ, 1043 Budapest, Tavasz u. 4.

Térkép  >>

A program ingyenes és mindenkit szeretettel várnak!
www.amritapuri.org
www.amma-europe.org 
 
[ 3413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x