Emberségből csillagos ötös a Vitaminmanóknak
hirdetés
Címlap / Őrület / Emberségből csillagos ötös a Vitaminmanóknak

Emberségből csillagos ötös a Vitaminmanóknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

A gyermekkori elhízás megelőzése érdekében meghirdetett általános iskolai pályázat állomásához érkezett. A novemberi pályázatok elbírálása során a zsűri a rendkívül kreatív pályaművek között igazi humánus kincsre lelt. 


Rendezvénynaptár
Novemberben a zöldségek és gyümölcsök kerültek terítékre, a témában a Mernyei Szabadi Gábor Általános Iskola Magyaratádi Tagiskolájának Biobogyók csapatának ítélte oda a 100.000 Ft-os havi fődíjat a NUTRIKID zsűrije. A novemberi kreatív különdíjat és az ezzel járó tárgynyereményt pedig az Ecseri Izgő-Mozgók csapata nyerte.

Igazi kuriózumnak számított a nagyrábéi Móricz Zsigmond Általános Iskola és Óvoda pályázata. A Vitaminmanók névre keresztelt csapat osztályfőnökük Tiszai Sándorné vezetésével úgy készített párkereső társasjátékot, hogy a doboz oldalán Braille-írással is feltüntették a benne rejlő zöldségek és gyümölcsök nevét. Így vak osztálytársuk is aktívan részt vehetett a párok megkeresésben és a pályázat megvalósításában.

A 2008/2009-es tanévben szeptembertől januárig meghirdetett pályázatra jelentkező 10-12 éves kisdiákoknak öt hónapon keresztül a táplálkozási ismeretek egy-egy témakörével kapcsolatos feladatot kell megoldaniuk. A résztvevő csapatok egészséges életmódról szerzett ismereteikre és kreativitásukra támaszkodva pályázataikkal havonta nyerhetnek tárgyi ajándékokat, továbbá  100.000 forintos jutalomban részesülhetnek, amelyet osztálykirándulásra, sport- vagy tanszerekre fordíthatnak.

Emellett az érdeklődő általános iskolák egész évben ismerkedhetnek a NUTRIKID oktatóprogram anyagával a www.nutrikid.hu honlapon. 
 
[ 608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x