Állatkínzás elkövetőit keresi az Ebrendészet
Címlap / Őrület / Állatkínzás elkövetőit keresi az Ebrendészet

Állatkínzás elkövetőit keresi az Ebrendészet

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Péntek hajnalban az Algyőn található Szegedi Ebrendészeti telep elé valaki zárt ládába még élő kiskutyákat dobott. Sokan állataikat felelőtlenül szaporítják, az utódokkal viszont nem tudnak mit kezdeni. Vannak, akik az eladhatatlan ebeket meggondolatlanul utcára dobálják, azoktól mások kárára szabadulnak meg. Sokan nem tudják, hogy állatokkal így bánni bűncselekmény, amiért akár kétévnyi börtön is kapható. 


Rendezvénynaptár
Az Orpheus Állatvédő Egyesület által üzemeltetett ebrendészetnek a ládába zárt állatokat sikerült megmentenie. Az ebrendészet tanúkat keres! 20.000. forint nyomravezetői jutalom ellenében az állatvédők keresik azt, aki a ládába zárt, kidobott állatok eredeti tulajdonosáról, az állatot utcára dobó személyről konkrét információkat tud rendelkezésre bocsátani. A felelőtlen elkövető bizonyára nem tudja, hogy a 2004. évi X. törvény értelmében állatot elhagyni, kitenni állatkínzás bűncselekmény, amiért akár két évnyi börtön is kapható.

Aki nem szeretne házi kedvenceitől utódokat, annak gondoskodni kellene az állatok felelősebb tartásáról, vagy az ivartalanításról.

Az ebrendészeten teltház-közeli állapot van. Ha kiskutyát vagy cicát szeretne örökbe fogadni, a telepről kimenteni, kérjük jelezze felénk! Az ebrendészet nem menhely, az állatok hosszabb ideig nem maradhatnak a telepen.

A cikkben szereplő és további örökbe fogadható állatokról fotók a www.ebrendeszet.zug.hu oldalon tekinthetők meg, illetve információk a 20/360-98-46-os számon kérhetőek.

Orpheus Állatvédő Egyesület
Ebrendészeti Telep
www.ebrendeszet.zug.hu
www.zug.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x