Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért
Címlap / Őrület / Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért

Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-27

A Magyar Rákellenes Liga javára és a Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére jótékonysági koncertet szervezünk a SYMA csarnokba, 2009. április 10-re. "Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért!" elnevezéssel. A Nemzeti Rákellenes Nap és a koncert célja az, hogy bemutassa a Túlélők Klubját és a gyógyultak sikertörténetein keresztül példát mutasson, reményt és hitet adva a betegséggel éppen most küzdőknek illetve hozzátartozóiknak. 

 

A koncert alapötlete Zeffer András rockzenésztől származik, aki maga is TÚLÉLŐ és pontosan tudja, milyen örömteli erőt adó érzés, amikor megbizonyosodhatunk róla, hogy a bajban nem vagyunk egyedül. Van, akihez fordulhatunk segítségért, támogatásért  és vannak, akik összefognak és segítenek nekünk-értünk; ahogyan azt annak idején zenész barátai bizonyították Andrásnak egy a gyógykezelése támogatásáért szervezett segélykoncert formájában.

A Magyar Rákellenes Liga egyebek mellett azért dolgozik, hogy minél többen csatlakozhassanak a Túlélők Klubjához. Mert a rák - és ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni – legyőzhető!  A koncert bevételét a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára ajánlják fel azzal a kitétellel, hogy azt kizárólag a rákbetegek gyógyíttatására,  támogatására, gyógyszeres kezelésére fordíthatják.

A fellépők listája igazi sztárparádé a rock műfajában: Somló Tamás, Charlie, Török Ádám, Takács Tamás, Belmondo, Anti-Fittness Club, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Vikidál Gyula, Zeffer András, Deák Bill Gyula, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép, Mobil Mánia és a Sic Transit.
Vagyis a magyar rock élet élvonala, fenegyerekei!

A koncert sajátossága, hogy a nagyszínpadon egymást követő fellépők közötti ún. "átállási tízpercekben" - amíg a hangszerek a színpadra kerülnek és behangolják őket - a közönség nem fog unatkozni ugyanis információszerzési lehetőséget kapnak a betegségről.
A nagyszínpad előtt egy „kisszínpadot” állítunk fel, ahol a két fellépő közötti, az átállásra fordított idő hasznos kitöltésére nyílik lehetőség. Az egyes ráktípusokról egy-egy szakavatott orvosprofesszor fog a nézőközönség számára értékes - természetesen nem száraz, tudományos, hanem emberi hangú, "rockkoncert-kompatibilis" - előadást tartani a műsorvezető közreműködésével.

A koncert jegybevétele a Magyar Rákellenes Liga elkülönített bankszámláján jelenik meg, aminek felhasználásáról egy külön kuratórium dönt majd.

 
 
[ 969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x