Győzike tegnap nem rúghatott labdába
Címlap / Őrület / Győzike tegnap nem rúghatott labdába

Győzike tegnap nem rúghatott labdába

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

A magyar bulvársajtóban heti címlapbérlettel bíró Gáspár Győzikének David Beckham ingerküszöbét már nem sikerült átlépnie. Az itthon agyonsztárolt "showman-re" a világsztár összesen három percet szánt. 

 

A szerdán az AC Milan-Magyar Ligaválogatott gálamérkőzésre hazánkba érkező brit focista érkezésére már hetek óta készült a futballrajongók - és köztük talán legjobban Gáspár Győző, aki már előre bejelentette a sajtónak: együtt fog ebédelni Beckhammel. Győzike mindent el is követett, hogy minél fontosabbnak tűnjön.


Felkínálkozott a csapat idegenvezetőjének, próbált minél többet sürgölődni a szervezők körül, még szobát is foglalt ugyanabban a hotelben, ahol a csapat is megszállt - éppen csak a Milan sztárjával felejtette el közölni terveit. A valóságshowman már órák óta toporgott a szálló halljában, amikor Beckham végre megérkezett - majd szó nélkül elment mellette.

Győző csak hosszas kuncsorgás után tudott a focista közelébe keveredni, aki még előbb autogrammot adott egy Milan mezben érkező kisfiúnak, s csak utána fordult a roma celeb felé, akire mindösszesen három percet szánt az életéből.

A ligaválogatott egyébként szépen helytállt, négy gólt kaptunk, de kettőt mi is bevarrtunk a Milan hálójába. A csapat és a közönség is elégedetten nyugtázta az eredményt. Csak Gáspár Győzike nem rúghatott labdába, de valószínűleg nem rontott sokat az este hangulatán.
 
 
[ 655 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x