Gyógyíthatatlan betegek ápolását segíti Dobó Kata és...
hirdetés
Címlap / Őrület / Gyógyíthatatlan betegek ápolását segíti Dobó Kata és Csányi Sándor

Gyógyíthatatlan betegek ápolását segíti Dobó Kata és Csányi Sándor

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Dobó Kata nagymamája ápolása során került először kapcsolatba a Magyar Hospice Alapítvánnyal, Csányi Sándor pedig egy közeli hozzátartozója elvesztésekor határozta el, hogy csatlakozik a segítő szervezethez. 


Rendezvénynaptár
Dobó Kata nagymamája daganatos betegként került a Magyar Hospice Alapítványhoz, a színésznő ekkor találkozott azzal a gondoskodással és törődéssel, amit a szervezet orvosai, ápolói és önkéntesei nemcsak a betegnek, hanem a családnak is megadnak, ezért eldöntötte, hogy ő is önkéntesként segíti az alapítvány munkáját. Csányi Sándor szintén egy közeli hozzátartozója elvesztésekor határozta el, hogy szeretne segíteni a betegeken és időseken, ezért csatlakozott ő is a Hospice-hoz.

Mindketten rendszeresen látogatják a Budapest Hospice-házat, segítenek a betegápolásban és ismertségükkel igyekeznek népszerűsíteni az alapítvány munkáját, ezért részt vesznek a Hospice kampányában, amelynek keretein belül kisfilmekben való szereplésükkel járulnak hozzá az alapítvány további sikereihez. Kettejükön kívül, a kisfilmek elkészítését számos önkéntes is segítette, így például ingyen dolgozott a szerkesztő, az operatőr és a vágó is, valamint a kamera bérlésért sem számoltak fel költségeket.A Magyar Hospice Alapítvány 1991-ben, Polcz Alaine pszichológus, a tanatológia magyarországi úttörője kezdeményezésére és vezetésével jött létre. Az Alapítvány megalapítása óta gyógyíthatatlan – elsősorban daganatos betegek holisztikus szemléletű (testi-lelki-spirituális) gondozását végzi, speciálisan képzett szakemberek – orvosok, ápolók, gyógytornászok, pszichológusok, pszichiáterek, dietetikusok, lelkészek, szociális munkások – közreműködésével. A Magyar Hospice Alapítvány a betegek ápolásán, utolsó pillanatig tartó elkísérésén túl a családdal is foglalkozik és a gyász időszakában is támogatja az érintett családtagokat.

Az elkészített 1%-os kisfilmek megtekinthetőek a Hospice oldalán az alábbi linken >> 
 
[ 1433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x